2777
2789

تا حالا مراجعه داشتید ؟ 

بعد چند جلسه جواب گرفتین؟

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم عزیزم طول درمانمو کامل نکردم ولی واقعا همون تایمی ک میرفتم زیر رو شده بود حالم😍خیلی موثر بود ‌‌‌‌‌من حدود ده جلسه رفتم و شاید از جلسه دوم روند مثبتش قابل مشاهده بود .  

من چهار پنج جلسه رفتم، کلی هزینه تست و فلان دادم، هیچ راهکار یا پیشنهادی نداشت، فقط میگفت همه چیز و بپذیر و رو پذیرشت کار کن

از همسرم پرسید شما اصرار داری روابط خانمت و خانوادت خوب بشه، همسرم گفت نه

مشاوره گفت خب شما از بقیه خانم ها چند قدم جلویی چون شوهرت اصرار نمیکنه روابطتون خوب بشه

حالا مشکل من این بود که خانواده شوهرم میخوان منو دخترم نریم خونشون و شوهرم تنها بره، شوهرمم تنها میره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حتما بگردید و یه خوبشو پیدا کنید مهمه که روانشناس و مشاور هم کار بلد باشه هم خط اعتقادیش شبیه شما با ...

خیلی نیاز دارم ولی نمیدونم نتیجه داره یانه

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃