2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور تو رو جدت من اول خودم فروشنده این بودم ینی زیر مجموعه بودم بالا دستیم می‌گفت خوبه ...بعد دیگه نفروختم بعد از یک سال اومدم خودم خریدم خوردم ...بعدش صد تا درد مرض گرفتم یکیش تنبلی تخمدان درصورتی که قبلش همیشه پری هام سر وقت بود دکتر گفت توش هورمون مردانه بوده الان ی پاک دکتر ی پام خونه یک ساعت دیگه هم باید برم آزمایش هورمون بدم ....نکن .نخور من هم یک سال فروختم دیدم دیگه چیه هم خوردم دیدم چی بود تووووبه ...برو داروخونه ی دارو بگیر بخور 

نخور تو رو جدت من اول خودم فروشنده این بودم ینی زیر مجموعه بودم بالا دستیم می‌گفت خوبه ...بعد دیگه ن ...

ای وای از روز چندم این چیزا برات پیش اومد ؟

ایشالا زودتر همش رفع بشه برات 

خب اخه منم برای همین دنبال اصلشم 

ای وای از روز چندم این چیزا برات پیش اومد ؟ ایشالا زودتر همش رفع بشه برات  خب اخه منم ...

بعد از ی دوره خوردن این لعنتی ...اینا اصلا اصلش گیرررررر نمیاد هر کی گفت دروغه..صد تا مدلش دیدم بعد ک دکترم گفت تقصیر دارو چاق کننده بوده ک خوردی از شرکت شکایت کردم گفتن اره ببخشید توش دستکاری شده دیگه نمیفروشیم زهی ...همینجور میدم ملت ک درد بگیرن ...هر کی اصلش هست بگو باشه تو درست میگی ..گول نخور من چند سال فروختم بعدم خوردم دیدم بله ...یکی دیگه هم میشناسم از ی شهر دیگه بیچاره خورده دیگه بچه دار نمیشه اونم شکایت کرده بود ولی چ فایده

😔 یک خانومی هس که داره کانالشو نگاه کردم اگه ببینی چه تغییبراتی داشتن مشتریا 

خ منم تغییر کردم از ۴۶ شدم ۶۲ ولی چ فایده الان کلی کم کردم ده تا دونه قرص میگیرم ۳۰۰ هزار تومن ..پریود نمیشم هی آمپول باید بزنم بعد از آمپول حالت تهوع و سر گیوه میگیرم دااااغون شدم 

خ منم تغییر کردم از ۴۶ شدم ۶۲ ولی چ فایده الان کلی کم کردم ده تا دونه قرص میگیرم ۳۰۰ هزار تومن ..پری ...

ممنونم که گفتی عزیزم 

کدوم شهری 

بدنتو پاکسازی کن که هر چی هس دفع بشه