2777
2789

اول شرایطمو بگم 

من کلا ازدواجی نیستم واسه ازدواجم اکی نشدیم 

من مستقلم اون وضع مالی خوبی نداره جز حقوقش سرمایه و پشتوانه نداره 

ده ماهه تو رابطه ایم بطوری ک بعد کارش یکراست میومد تا اخر شب پیشم 

واقعا زیباست قد بلند و کشیده چشم و ابروی مشکی پیوند.    هر دختریو جذب میکنه

تمام تاپیکام در مورد اون بود

راستش بارها خواستم کات کنم ولی اون ول کن نبود اصلا میشه در موردش کتاب نوشت

ازدواجو خیلی دوست داشت که فرزند دختر داشته باشه 

چند جا رفته بود خواستگاری ولی خب دخترا مشکل داشتن و دلیل دیگشم اینکه بیپول بود

بهش گفتم برو ازدواج کن گفت پول ندارم شاید دختره مهریشو بزاره اجرا اونوقت چیکار کنم و ....منم گفتم سخت نگیر اگه میخای چند سال دیگه دخترت تو بغلت باشه و با یک دختر کم توقع ازدواج کن (خدا بگم چیکار کنه ابن دخترایی با مهریه بیزنس راه انداختن پسرارو از ازدواج فراری دادن)

البته دلیل دیگشم که هولش میدم برای ازدواج اینکه میخاستم از سرم بازش کنم البته عذاب وجدان دارم ولی خب مال من نیست این پسر پس چرا وقتمو بزارم براش 

از طرفیم دلم براش تنگ میشه اخه کلی خاطره و بیرون رفتن باهم داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت نمیکنم

از یه طرف میگی قلبم هزار تیکه میشه و فلان 

از اونطرفم میگی بی پول بود میخواستم از سرم بازش کنم

تو هنوز تکلیفت با خودت مشخص نیستش

من عاااشق زمستونم❤️
اختلاف سنی داریم کوچیکتره

چند سال 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

تا آخر شب میومد پیشت چیکار میکردین؟😪

هر دختری مهریه بذاره اجرا واسه این حلالشه تو جوش نزن

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی