2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

212 بازدید | 25 پست

سلام 

من الان دوماه نشده زایمان کردم 

متاسفانه بچم دوهفته پیش مرد 

خودم هیکلم بهم ریخت. پوست بدنم و پا درد شدیدی گرفتم 

طوری که لنگ میزنم قبلا اینطوری نبودم 

بچم چون از روز اول بیمارستان بود بعد از سزارین اصلا استراحت نکردم و رو پا بودم 

الان نمیدونم غصه ی چی رو بخورم و چیکار کنم 

انگیزم صفره حوصله ندارم ی جارو بزنم به خونه 

موندم چیکار کنم دیگه حوصله ی هیچ چیزو ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیو کم کم شروع کن به خودت فشار نیار...مثلا بگو ۵ دقیقه اتاق خوابو تمیزمیکنم اونم صرفا جهت اینکه حالت خوب شه.بعد هم وقت بگیرکه دکتر بری اروم اروم با توکل برخدا

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

سلام عزیزم تسلیت میگم غم بزرگیه 

منم اردیبهشت امسال نوزاد ۷ روزه مو از دست دادم ، با اینکه سه ماه گذشته هر روز میام نت و تجربه های مشابه رو پیدا میکنم تا به خودم بفهمونم افراد زیادی قبل از من این تجربه رو داشتن 

سوگواری کن و خودت رو تخلیه کن ، کاری که من به سختی انجام میدادم و میدم ، پسر ۶ ساله دارم که بشدت احساساتیه و نمیتونم حتی تنهایی یه گوشه برا خودم خلوت کنم ، از غصه شوهرم و پسرم دارم آب میشم ، ولی چاره ای جز زندگی ندارم 

به امید زندم که بازم شوهرمو پسرمو خوشحال کنم ...

میدونی که حضرت محمد (ص) هم پسرانشون رو تو کودکی از دست میدادن و خداوند در عوض فرزندانی که ازشون گرفت حضرت زهرا (س) رو بهشون بخشید که خیل کثیر بودن . هروقت دلم خیلی میگیره یاد غصه های رسول الله میفتم یا یاد حضرت زهرا که محسن ۶ ماهه شون رو از دست دادن یا یاد حضرت رباب و امام حسین میفتم که علی اصغرشون رو از دست دادن و از خدا میخوام صبر و اجر اون بزرگواران رو بمن و شوهرم هم بده 

ما تنها نیستیم خدا به خاطر دل شکسته مون به ما نزدیکتر شده و با اینکه بر اساس حکمتش امانتی رو  که بهمون داده از ما گرفته اما انقد دلش میخواد بهش نزدیک بشیم که چند برابر جبران کنه ... از دل این سختی خدا داره آسونی رو بهمون نشون میده فقط کافیه غرق در بزرگی خدا بشیم 

اون بچه ها مال ما هستن حالا درسته دنیا نشد اما قیامت و آخرت دستمونو میگیرن و زندگی ابدی رو با اونا میگذرونیم ...

ینی خدا هم اونجا بهمون برمیگردونه هم تو دنیا برامون جبران میکنه 

اما بیشتر باید ذکر بگیم مخصوصا ذکر استغفار و سبحان الله  که خدا ارحم الراحمینه

برای پا دردت 

زایمان و بارداری باعث تحلیل قوای بدن میشه شما باید پاهاتو گرم کنی ، کمتر جلو کلر باش و با پتو حالا حالاها باید خودتو مخصوصا از شکم به پایین بپوشونی

برای پا دردت سه روغن سیاهدونه،  زیتون و کنجد رو هرشب بریز داخل کیسه فریزر و کف پاتو بذار داخلش طوری که کف پاتو که گذاشتی روغن همه کف پاتو در بر بگیره و بد اون پلاستیک رو بپوش و روش یه جوراب بپوش تا یک هفته شب تا صب این کار رو بکن پاهات خوب میشه انشالله 

سلام عزیزم تسلیت میگم غم بزرگیه منم اردیبهشت امسال نوزاد ۷ روزه مو از دست دادم ، با اینکه سه ماه گذش ...

عزیزم حرفات قشنگ حرفای دلم بود.منم یه ساله میام اینجا تا با ادمای مثل خودم حرف بزنم.یه ساله گذشته و هنوز اروم نشدم.منم به خاطر اون بچه هام نمیتونم گریه کنم از اولم تو حمام و دسشویی اشک میریختم.

از حرفاتون معلوم بود کتاب ارام دل داغدیدگان را خوندین ولی اگه نخوندین حتما بخونید مال شهید ثانیه.توی نت هم هست.

عزیزم حرفات قشنگ حرفای دلم بود.منم یه ساله میام اینجا تا با ادمای مثل خودم حرف بزنم.یه ساله گذشته و ...

برا هردو مون متاسفم انشالله خدا زودتر جبران کنه 

شما مجدد باردار نشدین؟

کتابشو نخوندم اما شنیدم که شهید ثانی هم فرزند از دست دادن 

حتما پیداش میکنم ممنون عزیزم

جالبه همه مون هی میریم سابقه های مشابه رو میخونیم هر روز پیامای تکراری رو دوباره میخونم هی میخونم و هی میخونم ....

شما برای بچه هاتون چه کردید آرامش بگیرن؟ پسر من شبا قبل خواب و صبا بد بیدار شدن گریه میکنه و دلش نی نی میخواد ، نمیدونم چیکار کنم هی دارم دلداریش میدم 

از شانس بدمون اطرافیانمونم یا باردارن یا نی نی آوردن غصه خودم کم بود این بچه هم میبینه دلش میگیره 

با سابقه تنبلی تخمدان باردار شدم حالا معلوم نیست دوباره کی بتونم باردار بشم واقعا شرمنده پسرمم😔

برا هردو مون متاسفم انشالله خدا زودتر جبران کنه شما مجدد باردار نشدین؟کتابشو نخوندم اما شنیدم که شهی ...

دو ماهه اقدام کردیم ولی نشده.بچه های منم خیلی نی نی نی نی میکنند.دلم بیشتر از خودم برا اونا کباب شد.پسرم 10سالشه دخترم 7سال.دخترم بیشتر میگه ولی چون دو تان بیشتر از بچه شما سرشون گرمه.

دقیقا منم همش تو نی نی سایت دنبال ادمای مثل خودم میگشتم اولا خیلی بیشتر بود.انگار ادم یه چیزی گم کرده همش دنبالشه.

مال من تو دلم از دست رفت.

38هفته و سه روزم بود.بچه هام حسرت دیدن داداششونا هم یه عمر دارند.😭

انگار برسی به آب و نتونی یه قطره هم بخوری.بچه هام روزارو میشمردن هفته ی اخری

باورت میشه چند روز پیش مثل دیوونه ها  میخواستم تونت بچمو سرچ کنم.نمیدونستم چی بزنم.😭

برا هردو مون متاسفم انشالله خدا زودتر جبران کنه شما مجدد باردار نشدین؟کتابشو نخوندم اما شنیدم که شهی ...

یه دعا تو همین کتابه هست عکسش. را میزارم بخونین.استارتر عزیزم تو هم بخون❤️ .هر وقت یاد بچه هاتون افتادین همون موقع بخونین.

سلام عزیزم تسلیت میگم غم بزرگیه منم اردیبهشت امسال نوزاد ۷ روزه مو از دست دادم ، با اینکه سه ماه گذش ...

عزمزمه من بچه ی اولم بود و واقعا غمگینم، میترسم از همه چیز، تو سونوگرافی ها کاملا سالم بود و خیلی غیر قابل پیش بینی شد، بچه ی شما چرا فوت کرد؟ 

دو ماهه اقدام کردیم ولی نشده.بچه های منم خیلی نی نی نی نی میکنند.دلم بیشتر از خودم برا اونا کباب شد. ...

جانم فدای دل شکسته ات 🥺 دقیقا منم همینطور بودم و هستم 

اوایل بیشتر الان کمتر ، کارای خونه رو میکنم هی میگم کی کارم تموم میشه بیام دوباره سرچ جدید بزنم موارد مشابه پیدا کنم

مال شما هم بخاطر بند ناف بوده؟؟؟

مال من بند ناف دو گره حقیقی خورده بود اورژانسی سزارینم کردن بچم کد خورد و برگشت اما بد ۷ روز پرکشید قربونش بشم😭

بچه من از روز زایمان تا روز آخرش بدنش در حال ورم بود نگو کلیه هاش از کار افتاده و دفع ادرار نداشته همینم باعث رفتنش شد . فقط کافی بود زود درش بیارن اما نکردن دیگه هی میگفتم حرکت نداره هی تعلل کردن 

روز اول بدنش باد نداشت خیلی ناز و کشیده بود بدنش شوهرم عکس گرفته بود ازش روزای بد هی بدنش پف کرد گاهی برا دلخوشی خودم میگم شاید بچمو عوض کردن این طفلک مثل اون عکسه نبود تپش قلب میگیرم نگران میشم بچم کجاست و ...

بد به خودم میقبولونم که واقعا از دستش دادم و داغم تازه میشه 😭

یه دعا تو همین کتابه هست عکسش. را میزارم بخونین.استارتر عزیزم تو هم بخون❤️ .هر وقت یاد بچه هاتون افت ...

ممنون عزیزم 

خیلی خوبه ، میدونی من ماه دوم بارداریم مامانمم از دست دادم چون باردار بودم نتونستم چهره ماه شو قبل تدفین دوباره ببینم واسه همین دردم سنگینه هم مامانمو از دست دادم به فاصله ۶ و نیم ماه بعد نوزادمو 😭 

نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای تو مراسم مامانم لو داد من حامله ام همه در و همسایه و اقوام فهمیدن من باردارم و همه سراغ میگیرن هنوز ازم که زایمان کردی و ... 

مخصوصا که خونم نزدیک مامانمه و همه همسایه هامون منو میشناسن . خیلی حس بدی دارم 

دیروز به این نتیجه رسیدم که سالگرد مامانم سرخاک نرم چون نوزادمم نزدیک مامانم تو قطعه نوزادان دفنه و همه من بیچاره رو میخوان بهم دیگه نشون بدن و حرف بزنن ...

دلم خونه خواهر ولی شکر 

حتما خدا اینشکلی بیشتر دوسمون داره چیکار کنیم .

متتظرم ببینم خدا که ارحم الراحمینه چطور جبران میکنه این دو داغ بزرگمو 

درسته صبر داده بهم و اجر در برابر صبری که خودش داده هم میده و دست خالی نمیذاره منو اما درد داره قلبم 

عزمزمه من بچه ی اولم بود و واقعا غمگینم، میترسم از همه چیز، تو سونوگرافی ها کاملا سالم بود و خیلی غی ...

جانم مامانی ، تو هنوزم مامانشی و اون فرشته محافظ تو و باباشه ، ولی بدون که اگر الان امتحان شدی خیلی بهتر از شرایط امثال منه چون شما بالاخره بچه دار میشی و بچه هات داغ نمیبینن انشالله اما بچه من تو ۶ سالگی داغ داداشی شو دیده و هر شب و صبح گریه میکنه ، درسته ما بچه دیگه ای داریم اما اون که داداش یا آبجی دیگه ای نداره و درک و شعور ما بزرگترا رو هم نداره 

دیشب دیدم تو رختخواب داره آروم و بی صدا گریه میکنه از صدای گریه اش بیدار شدم خیلی دلم شکست دوباره امروز حالم مثل روزای اول بد بود انقد یواشکی گریه کردم که خدامیدونه ، دلمم نمیاد به شوهرم بگم میترسم غمش سنگین تر شه .

خیلی سخته خدا خودش براش جبران کنه 

مطمئنم که این اتفاق هم برای من و همسرم و هم برای بچم فرصت رشد و نزدیک شدن به خداست اما دلم طاقت غصه های اینا رو هم نداره