2777
2789
عنوان

درد و دل😔 اول زندگی و خیانت

1418 بازدید | 87 پست

۶ ماه تصمیم ب ازدواج گرفت باهام فکر میکردم درست شده حتی قول داد بعد عقد خطشو عوض کنه ولی الان فهمیدم هنوز داره بهم خیانت میکنه چند روزه اصلا نمیدونم چجوری دارم نفس میکشم

ب روش نیوردم هنوز که فهمیدم

خییییلی دوسش دارم . نمیدونم راه درست چیه همه زندگیمو باختم مامانش چند باری تو حرفا گفته بود بزار عقد کنید انقدر عوض میشه پسرمه میشناسمش قبول کرد بودم

ولی باورم نمیشه هنوزم داره خیانت میکنه

امیدی هست بنظرتون بعد عقد خطاشو عوض کنه و بچسبه ب زندگیمون؟

توروخدا یه کمکی کنید اصلا شرایط خوبی ندارم ب ظاهر میخندم خوبم باهاش خیییییلی هم باهام خوبه

اگ ندید بودم گوشیشو باورم نمیشد ک خیانت میکنه چون خییییلی دوسم داره و رفتاراش خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط اینو بدون خیانت همون اولش سخته(ک با خودش میگ وای اگ زنم بفهمه چی میشه ) بعدش دیگ ترسی نمیمونه 

امکانش هست ک تغییر کنه ولی بخاطر ی احتمال ایندتو خراب نکن .کاری نکن دو روز بعد دیگ آرامش نداشته باشی و این روی روان بچه‌ات تاثیر بزاره

توروخدا قسم  خودتو بدبخت نکن ... خر نشو همه باعشق و دوست داشتن ازدواج میکنن خودتو بدبخت نکن ازالان اینطوریه ممکنه بعدعقد و عروسی اوکی باشه ولی یهو دیدی لغزید

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
یعنی چجور خیانتی.در حد چت و اینا؟

اره در حد چته بیرون ندیدم تو حرفاشون باشه

ولی ینفر نیست چند نفرن 

یکیم مال ماه قبل بود با دوستش رفت بودن مسافرت دختر مال اون شهر بود ب دختر گفت بود بیا ببینمت

در حد چت همه مردا سر و گوششون می‌جنبه،ولی اگه رابطه داره به روش بیار و بازخواستش کن الان چیزی نگی اد ...

غلط کردن درحد چت سرو گوششون بجنبه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اره در حد چته بیرون ندیدم تو حرفاشون باشه ولی ینفر نیست چند نفرن  یکیم مال ماه قبل بود با دوس ...

ن ن توروخدا خودتو بدبخت نکن😔😔 بری و طلاق بگیری .. طلاق بده ها اسیب میزنه بهتا من طلاق گرفتم عقد الان ازدواج گردم هنوزم اسیب های اولی روم هست

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
عزیزم فقط اینو بدون خیانت همون اولش سخته(ک با خودش میگ وای اگ زنم بفهمه چی میشه ) بعدش دیگ ترسی نمیم ...

خیلی حالم بده انقدر تو شوکم ک حتی نمیتونم گریه کنم

همه زندگیم و باختم 

با یکیم دوست شده ک خیلی سطحش از من بیشتره

میگم اگ تموم کنمم میره با اون ازدواج میکنه و من فقط این وسط لطمه خوردم