2777
2789

امروز برای گوارش و داخلی رفته بودم پیش دکتر هادی احمدی، همه ازش تعریف میکردن ، منم خونم شیان هست اما رفتم مطبش که ولیعصر ، فکر نکنم پزشک گوارش بزرگسال و کودک فرق داشته باشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فرق داره برای کودکان جدا هست

دکتر ایمانزاده تو خزانه و باغ فردوس مطب داره 

متاسفانه شماره و ادرسش از گوشیم پاک شده سرچ کنی برات میاره

بابای مهربونم تا ابد دوست دارم 😔😔 هیچ وقت فراموشت نمیکنم 🖤🖤🖤

سلام گلم  ببخشید اون خانم که در مورد عفونت تاپیک زدن با پشم گوسفند 

تاپیک رو قفل کردن  یه سوال داشتم نمی شد بپرسم .

شما چجوری  فیبروم دفع کردین چطوری متوجه شدیم دفع شده؟

چکار کردین دفع شد؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سلام گلم  ببخشید اون خانم که در مورد عفونت تاپیک زدن با پشم گوسفند  تاپیک رو قفل کردن &nb ...

سلام من ۲۰ روز خونریزی داشتم ال دی خوردم بعد پریود شدم دفع شد

خودشناسی DNA plus
سلام من ۲۰ روز خونریزی داشتم ال دی خوردم بعد پریود شدم دفع شد

ممنون گلی🙏🙏🙏

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سلام عزیزم یه تایپیک نوشته بودی پارکینگ پروانه جا میده برای فروش میخواستم بپرسم چجوری میشه جا گرفت و ...

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم باید برین همونجا از مسئولش بپرسین 

خودشناسی DNA plus