2777
2789
عنوان

چیکار باید کنم ؟؟

119 بازدید | 11 پست

دوستان من پسرم ۷ ماهشه تقریبا  ۴ ماهه ک شد  شیرم یهو اینقد کم شد ک وقتی میک میزد شیرنمیومد گریه میکرد یکی از سینه هام  شیرش از اول کم بود کمتر ک شد دیگ کلا نخورد  حالا من قرص شیردهی میخورم شیرم بهتر شده ولی اون سینم هر چقد میدوشم ک شیر روون بیاد شیرش یکم غلیظه چیکار کنم ک بتونم دوباره بدم بخوره چقد باید بدوشم تا روون شه یا همینجوریشو بدم ؟؟

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

سعی کن همیشه اول اون سینتو بدی بعد چند دقیقه عوض کن ک بچه سیر شه منم همینجوری شده بودم اینطوری کردم خوب شدم اگه بتونی پودر شیر افزای گالاکتومید بخری خیلی خوبه اگه هم خارجیشو ک عالی تره دم کرده زیره سبز هم خیلی شیرو زیاد میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن همیشه اول اون سینتو بدی بعد چند دقیقه عوض کن ک بچه سیر شه منم همینجوری شده بودم اینطوری کردم ...

پیدا نکردم خیلی گشتم بجاش کپسول شیر افزا خریدم الان مشکلم اینکه پسرم چن ماه یکی از سینه هامو نمیخورد الان شیرش غلیظ شده هر چقدم میدوشم روون نمیشه چیکار کنم 

کمکی بهش شیر خشک بده، وزنش و ازدست میده اینجوری. غذای کمکی ام که بهش میدی؛  بیشتر و مقوی ترش کن ...

کمکی میدم غذاهم میدم ولی بعضی دقتا شبا بیدار میشه یا بعدظهرا  اگ سینمو نخوره نمیخابه 

کمکی میدم غذاهم میدم ولی بعضی دقتا شبا بیدار میشه یا بعدظهرا  اگ سینمو نخوره نمیخابه

قرص شیرافزا بخور. به تغذیه خودتم اهمیت بده. تو نت سرچ کن چیزایی که شیر و زیاد میکنه بخور. درست میشه، نگران نباش

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پیدا نکردم خیلی گشتم بجاش کپسول شیر افزا خریدم الان مشکلم اینکه پسرم چن ماه یکی از سینه هامو نمیخورد ...

اینکه غلیظ شده چون داره خشک میشه اشکال نداره بدی اون شیر مقوی وچرب ترهم هست تازه حتی شده اگ اون سینتو دوست نداره تو خواب بهش بده  اونجوری خشک میشه یک سینه میشی تو هنوز باید یکسال ونیم حداقل شیر بدی

قرص شیرافزا بخور. به تغذیه خودتم اهمیت بده. تو نت سرچ کن چیزایی که شیر و زیاد میکنه بخور. درست میشه، ...

کپسول شیرافزا میخورم شیرم بهتر شده فقط ی سینمو ی مدت نخورد الان شیرش غلیظ شده هرچقد میدوشم رووون نمیشه اگ همونجوری بدم بخوره مشکلی داره یا باید بدوشم تا روون شه؟؟؟

اینکه غلیظ شده چون داره خشک میشه حتی شده اگ اون سینتو دوست نداره تو خواب بهش بده  اونجوری خشک م ...

میترسم اون شیر غلیظ فاسد شده باشه 🤦‍♀️ همینجوری بدم بهش مسموم اینا نشه اتفاقا اون سینمو خیلی دوس داره ولی چون شیر نداشت نمیخورد همیشه دوس داره اون سمتی بخوابه شیر بخوره منم مجبورم  کج بمونم تا بتونم سینه سمت مخالفمو بدم بهش

کپسول شیرافزا میخورم شیرم بهتر شده فقط ی سینمو ی مدت نخورد الان شیرش غلیظ شده هرچقد میدوشم رووون نمی ...

وقتی خودش میک میزنه چرا بدوشی؟؟؟؟ فقط میک زدن سینه رو روون میکنه. یه مدت بخوره هم شیرت زیاد میشه هم روون میشه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

میترسم اون شیر غلیظ فاسد شده باشه 🤦‍♀️ همینجوری بدم بهش مسموم اینا نشه اتفاقا اون سینمو خیلی دوس دا ...

ن عزیزم😂شیر تو سینه مادر ک فاسد نمیشه حتی دوشیده شدش یه روز بیرونم بمونه خراب نیس شما فقط زیاد تر بهش بده از همون سینه درست میشه منم پسرم سمت چپی رو خیلی دوست داشت یه مدت راستو نگرفت همینطوری غلیظ شد به زور بیشتر بهش دادم و شیر افزا خوردم درست شد