2777
2789
عنوان

خواهشا اگر اطلاع دارید جواب بدید خیر ببینید بابت سیسمونی سوالم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 58 پست
ممنون بالاخره تخت پارک بگیره یا تخت کنار مادر؟

هیچکدام من خواهرم تخت پارک خرید گرونم هست الان اصلا بدرد نخورد منم تخت کنار مادر خریدم بچم یکماه توش خوابید الان کنارم میخوابه اصلا تخت بلند بدرد بچه نمیخوره بچه بتونه بشینه و دستش و بگیره خودش و آویزون میکنه و میفته از تخت من شوهرم تو اتاق عمل هست اینقد بچه میارن از تخت افتاده 

من گهواره خریدم تا هشت ماهگی داخلش میخوابید بعد اون دیگه غلط میزد و جا نمیشد دیگه رو تشک میخوابونم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخواستم بخرم ولی شش ماه که واقعا خیلی کمه من تا یک سال نیم روش حساب میکردم

دختر من نزدیک ده ماهشه تخت اندازه اش هست هنوز ولی اصلا جرات ندارم بزارم داخلش چون خودش و پرت میکنه پایین میخوام بدم تختش و به یک نیازمند ننو و کریر رو هم میخوام بدم اصلا واسش کاربرد نداره دیگه شاید یکی بدردش بخوره

اخه کنار خود مادر خطر نداره؟

چرا اتفاقا واقعا خطرناکه بعضیا اصلا توجه ندارن ب این چیزا اطرافیان ما ی نفر بچش زیرش خفه شد سر همین رفتار اصلا درست نیس بچه کنار مادر بخابه 

سندروم مرگ ناگهانی نوزاد هم گاها تو این شرایط پیش میاد هرچقدر هم ادم پول نداشته باسه بلاخره بچه اورده اول از همه ایمنیشو باید رهایت کنه این مهمه و صندلی ماشین 

گهواره نهایت تا یکسال استفادست بهترین حالت اینه تخت کودک نوجوان بخره ک نرده متحرک داره یا دست دوم بخره 

من تا وقتیکه دخترم غلت نمیزد روی تخت کنار خودم میخوابید شوهرمم روی زمین پای تخت میخوابید😅   بعد که غلت زدناش شروع شد دیگه تا الان که یکسالشه کلا روی زمین میخوابیم.  گهواره ام داشت که اصلا به درد نخورد.    فقط برای خوابوندنش تاب خییییییلیییی به دردمون میخوره.    میزارمش توی تاب میخوابه بعد میزارمش توی جاش.     به فامیلتون بگو حتما تاب وصل کنه لوازم سیسمونیا دارن.  اسمش تاب راحتی کودک هست

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

سلام.یه گهواره که با آروم تکون دادن گاهی به خواب بره لازمه.

اما خوابیدن کنار مادر،اگه مادر خودش خواب سنگین داره یا مادر قلت میخوره واقعا خطرناکه...

بعضی بچه ها هم اگه کنار مادر بخوابن،به تکون خوردن خوشخواب تخت پدرمادر حساسن و بیدار میشن و میخوان که روی تخت نخوابن.  یا از صدای خروپف پدرمادر ناراحت و بدخواب میشن.. 

تخت کنار مادر اگه اونایی باشه که هم‌سطح تخت پدرومادر باشه و تا طول ۱۲۰ باشه تا ۳سالگی میتونه استفاده کنه...امممما .....بچه شب و نصف شب بیدار میشه گریه میکنه بخاطر نفخ و ترس از باد شکمش.ممکنه شوهرش نتونه همپای مادر بیدار بمونه چون فرداصبح میره سرکار،،،پس بعضی زن و شوهرها مجبور میشن جدا بخوابن و مادر و بچه برن اتاق دیگه یا هال،،،پس تخت کنار مادر بکار لینجور موارد نمیاد.

تخت کودک و نوجوان هم که اکثرا بکار نمیاد چون بچه بوی مادر رو برای خواب لازم داره و شبها بارها پتوشو میندازه کنار...یا ممکنه بالابیاره یا هرچیزی.....پس تعداد کمی از مادرها حاضرمیشن بچه رو تنهایی بخوابونن تو اتاق خودش

بچه ی من تخت خودمونو دوست نداشت و گریه میکرد تا میاوردمش رو زمین تو هال،میخوابید،روی زمین رو می‌پسندید.گهواره برای محافظت از بچه موقع مهمون خیلی خوبه که بدردم خورد.

هر بچه ای یجور میپسنده

چرا اتفاقا واقعا خطرناکه بعضیا اصلا توجه ندارن ب این چیزا اطرافیان ما ی نفر بچش زیرش خفه شد سر همین ...

ممنون عزیزم از توضیحاتتون

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
من تا وقتیکه دخترم غلت نمیزد روی تخت کنار خودم میخوابید شوهرمم روی زمین پای تخت میخوابید😅   بع ...

منون عزیزم

چشم حتما میگم🤗

سلام.یه گهواره که با آروم تکون دادن گاهی به خواب بره لازمه. اما خوابیدن کنار مادر،اگه مادر خودش خوا ...

ممنون عزیزم از توضیحاتتون

چرا اتفاقا واقعا خطرناکه بعضیا اصلا توجه ندارن ب این چیزا اطرافیان ما ی نفر بچش زیرش خفه شد سر همین ...

دختر من بد خواب هست اصلا رو تخت نمیشه بخوابه تا صبح ده بار از اون طرف اتاق میارم میزارم سر جاش عادت داره غلت بزنه یکسره تو خواب تخت اصلا بدردش نمیخوره مگه اینکه بزرگتر بشه بشه گذاشتش رو تخت ولی باید مواظب باشه آدم بچه یه وقت زیر دست و پا آدم نره خدایی نکرده من شوهرم بد خواب هست شبا با فاصله میخوابه 

راحت،  میدونستم بعدها راحت تر میشم، هیییی میرفتم میومدم دیگه، بعدم وقتی کنارم میخوابید اصلا نمی ...

چقدخوب

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
دختر من بد خواب هست اصلا رو تخت نمیشه بخوابه تا صبح ده بار از اون طرف اتاق میارم میزارم سر جاش عادت ...

بله بچه با بچه فرق داره😀