2777
2789
عنوان

سرطان خون

144 بازدید | 13 پست

پسر مظلوم من دو سالش بود که مبتلا شد به سرطان خون 

الان شش سال و چهارماهش هست مدام شیمی درمانی میشد یکبار هم سلول درمانی شد امروز دکتر قطع امید کرد گفت بچه رو بیشتر از این زجر ندین ببرین خونه دلم خون شده😔😭😭من چهارسال تلاش نکردم که بچم خوب نشه 

تو رو خدا اگر مطمعن هستید شماره تلفنی دارید کسی رو‌دیدید با طب سنتی سرطان درمان کرده به من درمانده هم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش اینو میگم سرطان درمون نداره 🥺🥺🥺🖤🖤منم مادرمو 4ماهه از دست دادم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

عزیزم دکترشون باید پیوند مغز و استخوان انجام میداد اگرم انجام نداده یعنی امکانش نبود یا خدایی نکرده از جراحی بیرون نمیومد یا بدنش تحملش رو نداشت 

و سرطان خون یجوریه ک در کل بدن ما معلقه ینی باید با یه دوره ۴۰ الی ۱۶۰ روزه بدنش پاکسازی میشد اگرم نشد ک ینی.... 

🥺🥺😭😭 خیلی از بچه ها قطع درمان شدن بچه من شانس باهاش یار نبود

بمیرم برای اون طفل معصوم بمیرم برای دلت

لعنت به سرطان 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
عزیزم دکترشون باید پیوند مغز و استخوان انجام میداد اگرم انجام نداده یعنی امکانش نبود یا خدایی نکرده ...

ایشالله خدا خودش به حق ۱۲ امام به این طفل معصوم رحم کنه خیلی قلبم درد گرف با تاپیکتون

سلام مادر عزیز 🌷

می‌فهمم چقدر شرایط سخت و دردناکی رو تحمل می‌کنید و نگرانی شما کاملاً قابل درکه.

در مورد سرطان خون (لوسمی) در کودکان، هیچ درمان علمی اثبات‌شده‌ای در طب سنتی وجود ندارد که جایگزین شیمی‌درمانی، پیوند مغز استخوان یا سلول درمانی شود. متاسفانه وعده‌های درمان قطعی با روش‌های غیرعلمی می‌تونه بسیار خطرناک باشه و سلامت و جان فرزندتون رو تهدید کنه.

تمرکز حالا باید روی کیفیت زندگی، مراقبت حمایتی و کاهش درد و عوارض درمان باشه:

• پزشک متخصص اطفال یا هماتولوژیست می‌تونه برنامه تسکین درد و مراقبت‌های حمایتی  ارائه بده.
  • حفظ آرامش و همراهی عاطفی شما بسیار ارزشمنده؛ کودک شما حتی وقتی درمان‌ها محدود شده‌اند، حضور شما و محبتتون رو احساس می‌کنه.
  • روانشناس کودک یا روانشناس خانواده می‌تونه به شما کمک کنه که فشار روحی و غم را بهتر مدیریت کنید.

💔 این شرایط فوق‌العاده دشواره، ولی هیچ وعده درمان غیرعلمی نمی‌تونه جای حمایت واقعی پزشکی و عاطفی رو بگیره. بهتره تمام تمرکز روی آرامش، عشق و کیفیت زندگی کودک باشه.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال ما رو دنبال کنید:
کانال دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1