2777
2789
عنوان

خواهشا اگر اطلاع دارید جواب بدید خیر ببینید بابت سیسمونی سوالم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هیچکدوم ب درد نمیخوره من هم تخت گرفتم هم گهواره ولی ب درد نخورد بچم کنار خودم رو تخت مبخابه

اخه کنار خود مادر خطر نداره؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
خب اگر اینا رو نمیتونه بخره حداقل ی گهواره تاشو بگیره بالاخره بچه ولو رو زمین نباشه

نه تخت بزرگ نمیخره

تخت پارک اگر کاربردی باشه میخواد بخره

من تخت نگرفتم چون استفاده نمیشه بچروتایک سالگی که بایدپیش خودادم بخوابونیم به نظرمن استفاده نمیشه

اخه رو تخت مادر خطرناک نیست؟

و منی ک از تقریبا دوماهگی جاشو جدا کردم😆

واقعاچطوری؟واسه من دوقلوهستن پیش هم میخوابونم خودمم بغلشون 

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
اخه رو تخت مادر خطرناک نیست؟

بزارن وسطشون،بازم بستگی به خودشون داره 

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
من خودم فقط تخت کنار مادر سفارش دادم با ارتفاع تخت خودم ساختن،و خیلی راضی بودم  واقعا به دردم ...

خب بعدش چجور تختی گرفتید؟