2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدرصد اون چاقی نیست برش های چربی مونده از دوران حاملگیه

پس چیکار کنم بره ؟ بعد یک سال یه گن پیدا کردم بستم  نصفش رفت . حالا نصفش مونده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهتر از هرکسی درکت میکنم ... میشه لطفا ترکش کنی ؟

شاید مسخره باشه 

ولی اون نمیدونه اصلا من دوسش دارم 

شایدم از نگاه های خیره و طولانیم متوجه میشه و بروی خودش نمیاره 

یه عشق پنهانیِ یه طرفس

برای درسم استرس دارم  بعد دوست دارم ازدواج کنم نمیدونم چرا جدیدا بهش فکر می کنم  با پدرم ...

تا وقتی به استقلال نرسیدی از لحاظ روحی و مالی ازدواج نکن ... ذهنت الان چون احتیاح به محبت داره تورو سمتش میکشونه

خوره کتاب 🤓📚

چن وقته دارم فکر میکنم....اینهمه ناراحتی و نارضایتی نمیتونه بی دلیل باشه.....انگار دنیا داره میره سمتی که آدما بفهمن تنهان اینکه هیشکی و هیچ چیزی براشون موندنی نیس این موضوع باعث افسردگی آدما میشه ولی اگه بهش آگاهانه نگاه کنیم شاید به خودمون و روحمون بیشتر توجه کنیم و سعی در رشد روحیمون ‌‌‌‌‌....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
آره سرتا پا مشکلم اصلااا نمیفهمم چرا اینجا چرا به این دنیایی که هیچ شباهتی به دیگر آدماش ندارم اومدم ...

همش از بی هدفی سرچشمه میگیره ... واقعا هیچی نیست که دوسش داشته باشی ؟

خوره کتاب 🤓📚
شاید مسخره باشه  ولی اون نمیدونه اصلا من دوسش دارم  شایدم از نگاه های خیره و طولانیم متو ...

خوب اگه یه عشق ممنوعه نیس ...چرا بهش نمیفهمونی ...همین نگاها خودش کلی معنی داره ..‌این چشا با آدما حرف میزنن

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...