حس میکنم خیلی کمه حداقل یه دسته گل خوشگل میخوام گل یه شاخه رو چی کار کنم آخه قشنگیش به اینه گل رو ببرم با خودم خونه بچینم تو آب دیزاینش کنم تو اتاقم اتاقم بوی گل اونو بگیره آخه یه شاخه چیه اصلا خوشحال نمیشم شما چی؟ یا کادو ارزون اصلا به چشمم نمیاد لباس برندی چیزی بود خوب وگرنه به چشمم نمیاد لباس و کیف اینا حس میکنم کمه
ببین مثلا من دارم راجب گل حرف میزنم وگرنه بخواد یهویی باشه مثلا غذا یا شیرینی هم خوشحال میکنه منظورم ...
نه من همون کادو تولد و سوغاتیم زیاد در بندش نیستم حتما گرون باشه به جیبش نگاه میکنم به موقعیتش
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
برای من خیلییییییییییییی بستگی به شرایط دارهنسبت اون شخص با من، مناسبت هدیه، مدت زمانی که همدیگه رو ...
ببین مثلا من دارم راجب گل حرف میزنم وگرنه بخواد یهویی باشه مثلا غذا یا شیرینی هم خوشحال میکنه منظورم کادو هست ک از قبل تصمیم داشته بخره مثلا اخر هفته میاد منو ببینه و اینو میدونه یه شاخه گل به چه دردم میخوره ک برام بخره بیاره ؟ یا امروز میدونه قراره با من بیاد بیرون یا سفر میره باید برا من یه کادو درست حسابی بخره منظور من یهویی نیست
بستگی داره به شناختی ک نسبت به تو پیدا کرده قبلا ام گفتی یا اولین باره به روش میاری من فلان چیز و میخوام؟ ی حالتی ام هست ک اول باید مطمعن بشی خسیس نباشه