2777
2789
چندسال بودم‌ پارسال عمل کردم خوب شدم انگاردنیارو بهم داده بودن الان چندروز بدشد چقدر خوشبختیم کم بود ...

قربونت برم غصه نخور باور داری خدا همه چیو خیر میچینه برات ؟ بسپار بهش باور کن تهش خوشحال میشی 

برات دعا میکنم از ته قلبم امیدوارم دوباره بتونی اونطور که میخوای باشی

خوره کتاب 🤓📚
پس چیکار کنم بره ؟ بعد یک سال یه گن پیدا کردم بستم  نصفش رفت . حالا نصفش مونده

یوتوب دارید 

شما از من یکی می‌خوابید میکنم از شما یچی صفحه برادر منو تو یوتوب دنبال کنید بعد من در خدمتم vakilband اسم کانالشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حداقل یبار می گفتم به همه هیشکیو‌ندارم نه مثله الان ک دارم و نمیتونم توضیح بدم درمورد خانوادم&nb ...

میدونی راستش درکت میکنم ... اگه دوس داری حرفاتو بهم بگو اگه راحت نیستی فقط یه کاغذ پیدا کن و هرچی اذیتت میکنه بنویس تا اروم بشی

خوره کتاب 🤓📚
شاید مسخره باشه  ولی اون نمیدونه اصلا من دوسش دارم  شایدم از نگاه های خیره و طولانیم متو ...

فقط خودتو زجر میدی برای حال خوب خودت ولش کن فراموشش کن

خوره کتاب 🤓📚
همش از بی هدفی سرچشمه میگیره ... واقعا هیچی نیست که دوسش داشته باشی ؟

نه نمیدونم چرا اینجام 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اره می دونم دقیقا راست می گی  من مهر طلبم کلا به خاطر همونه

منم مث توام :) این ناشی از عدم محبت دیدن در کودکیه ... سعی کن ببخشی اطرافیانتو و به خودت عشق بدی

کتاب مهرطلبی رو بخون

خوره کتاب 🤓📚
نه نمیدونم چرا اینجام 

دنبالش بگرد هرطور که میتونی

بچه که بودی چه کاری میکردی و ازش خیلی لذت میبردی ؟ چه کاری رو بدون دریافت هیچ پولی دوس داری انجام بدی ؟

خوره کتاب 🤓📚