2777
2789
واقعا ؟ آخه رشتم تجربی هست بعد به مشاور گفتم میخوام سراسری شهید بهشتی روانشناسی تهران قبول بشم .. گف ...

عزیزم اونم نشد برو ازاد یا پیام نور تا کارشناسی بخون ارشدتو یه جای خوب قبول شو ببین راهو برای خودت نبند

اگه‌ام که میخوای از الان رتبه خوب بیاری تلقین نکن که نمیفهمی تو چیت از بقیع کمتره ؟ هردرسی رو نمیفهمی گوگل ماشالا پره فیلمای اموزشی کلییی کتاب فقط باید اراده کنی باور کن علاقه باشع میتونی

خوره کتاب 🤓📚
ممنون عزیزم. از صبح بغض داشتم با نوشتن اشکام زیخت سبک شدم. سلامت و خوشبحت باشی♥️

خداروشکر که حالتون بهتره بازم چیزی بود میتونید حرفاتونو جایی بنویسید روحتون سبک میشه 

همچنین خودتون 🌸❤

خوره کتاب 🤓📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونم نشد برو ازاد یا پیام نور تا کارشناسی بخون ارشدتو یه جای خوب قبول شو ببین راهو برای خودت ن ...

خیلی بهم امید دادی تنها کسی هستی که بهم امید دادی ممنونم ازت 💙❤

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ان شاالله صاحب اصلی مملکت آقا صاحب الزمان بزودی بیان و زیر حکومت ایشان باشیم

خدا همه مریضا رو شفای عاجل بده

خدا به همه مستاجرا خونه باب میلشان روبده

پولای سوخت شده تو بورس به صاحبانشان برگرده

دلهای همه بهم دیگه مهربون بشه

تو هیچ کشوری جنگ نباشه

... و خیلی چیزای خوب از خدا میخوام

خیلی بهم امید دادی تنها کسی هستی که بهم امید دادی ممنونم ازت 💙❤

عزیز دلم کاری نکردم که ... راه قلبتو برو همیشه پشیمون نمیشی

بازم چیزی بود من در خدمتم ❤ کلی موفق باشی

خوره کتاب 🤓📚
عزیز دلم کاری نکردم که ... راه قلبتو برو همیشه پشیمون نمیشی بازم چیزی بود من در خدمتم ❤ کلی موفق با ...

مرسی واقعا خدا به آرزوهات برسونتت🌹

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..