2777
2789
عنوان

سیمکارت 912 هرکی داره خیلی باکلاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کلا از ریشه‌پولدارن‌ خانواده پارتنرم!

یسری چیزا همیشه تو دوره خودش گرون بوده مثل ۹۱۲ از اول گرون بوده

والا ما اون همچین پولدار نبودیم ولی وقتی تازه دراومده بود بابام خریده بود انگار۳۰۰هزار تو دهه هشتاد

وای اره من برام سواله چجوری ذهنشون قد میده واقعا حسرت میخورم چزا هیچوقت نمیتونم اونجوری باشم

حالا اگ خط ۰۹۱۲ گرفتی بقیه مشکلاتت حل میشه گلم؟ 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

حالا اگ خط ۰۹۱۲ گرفتی بقیه مشکلاتت حل میشه گلم؟

نه ولی خب حرفم اینه چرا‌باید حتی توی کوچیک ترین چیزا مثل سیمکارت که من تا همین امروز فکرشم نمیکردم بشه باهاش سرمایه گذاری کرد و این قیمتارو روش گذاشت ،شانس داشته باشن

نه ولی خب حرفم اینه چرا‌باید حتی توی کوچیک ترین چیزا مثل سیمکارت که من تا همین امروز فکرشم نمیکردم ب ...

مگه ساکن تهران نیست؟

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀