اوضاعنون خیلی خیت شده کرایه خونه قسط حساب مسدود شوهرم بدون ماشین دوتا بچه که عادت به خورد وخوراک خوب داشتن چکار کنم یه کار خونگی خوب پیدا کنم گوشه ای از زندگیمون رو بگیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من به اين مغازه ها كه سبزي و پياز و ،،، سرخ شده اماده ميفروشن سر بزن، يه نمونه هم ببر، اگه سفارش گرفتي خونه درست كن، جلوتر درست نكن رو دستت بمونه
خیاطی کم بیش بلدم بنر هم جلو درب خونه زدم اما مشتری کمه
دیگه باید روش های جذب مشتری ات خوب باشه میتونی ست دستگیره ودم کن بدوزی ببری دم مغازه های لوازم آشپزخونه یا مثلا ست کاور تخت و رو بالش یا اگرم میتونی بری بیرون کار تو تولیدی یا خیاط خونه پیدا کنی میتونستی لباس کودک آنلاین هم بدوزی که متاسفانه فیلترینگ یکم سخت کرده بحث تبلیغات رو اگرم لباس کودک بلد نیستی میتونم معرفی کنم با هزینه کم آموزش ببینی هم شاری خودت دوره هاش برای رفاه و توان مند کردن خانم هاست