2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون دوتا شغل برداره شماهم اموزش کیک  اینا ببینید بعد تبلیغ کنید کارتونو سفارش بگیرید

شوهرم توانای کار سخت نداره چند روز سرهمین موضوع بحث داشتیم میگه چکنم من توانای جسمی کمی دارم سریع انرژیش کم میشه وبی حال وحوصله بد میشه

همینو زیاد شنیدم اتفاقا کیک های خوبی هم درست میکنم اما نمیدونم چطوری بهشون بفروشم

برو دم چنتا کافی شاپ نزدیک خونتون بگو کیک خونگی درست میکنم سفارش میدن بهت 

شیراز کافی شاپ زیاد داره از چندتاشون سفارش بگیری به درآمد خوبی میرسی، همشون هم میخوان اگه قیمت مناسب بگی

بحث با احمق ممنوع 🤚
شوهرم توانای کار سخت نداره چند روز سرهمین موضوع بحث داشتیم میگه چکنم من توانای جسمی کمی دارم سریع ان ...

مریضی داره؟ یا کارای سنگین نمیتونه بکنه مثلا بار سنگین برداره 

خیاطی کم بیش بلدم بنر هم جلو  درب خونه زدم اما مشتری کمه

دیگه باید روش های جذب مشتری ات خوب باشه میتونی ست دستگیره ودم کن بدوزی ببری دم مغازه های لوازم آشپزخونه یا مثلا ست کاور تخت و رو بالش یا اگرم میتونی بری بیرون کار تو تولیدی یا خیاط خونه پیدا کنی میتونستی لباس کودک آنلاین هم بدوزی که متاسفانه فیلترینگ یکم سخت کرده بحث تبلیغات رو اگرم لباس کودک بلد نیستی میتونم معرفی کنم با هزینه کم آموزش ببینی هم شاری خودت دوره هاش برای رفاه و توان مند کردن خانم هاست