دیشب ازمایش خون دادم و جوابش مثبت شد بعد امروز رفتم سونو رحم گفت هیچی تو رحم نیس گفت احتمالا خیلی کوچیکه؟؟؟اخه مگه میشه اینجور...دوباره ازمایش خون دادم تیتر بتا فردا جوابش اماده میشه هیچ درد و خونریزی هم ندارم ...
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
عادتام نامنظمه ....یعنی الان ازمایش درسته سونو غلط یا ن من گیج شدم اخر برج 6 شدم دیگ نشدم
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
خوب اره شنیدم وقتی کوچولو باشه نشون نمیده فقط از ازمایش میشه فهمید شاید براتوهم اینجوری بی بی چک بزن ...
بیبی چک مارک مدیکور مثبت نشون داد ...دوتا دیگ از مارک مختلف زدم منفی بود ...