2777
2789
عنوان

خانومااااااااااا ازمایش بارداری و سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 167 پست
نگفت سونو بعد هفته 8 بری برای قلب هفته 5 بری ساک حاملگی و کیسه زرده رو میبینه اینهمه الکی بهت استر ...

ن هیچی نگفت...البته بچه دومم میشه و میدونم ولی گفت چون تیتر بتا ندادی یه سونو برو 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
بتات چندبود دوست عزیز

تیتر بتا ندادم...در حدی ک مشخص بشه مثبت یا منفیه بود ازمایشم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعدت گذشته

20 مهر باید میشدم ولی چون نامنظمه دقیق نمیدونم 

شکمی ک دیده نمیشه عزیزم.بیخوود ناراحت نشو.واژینال میدادی دیده میشد.متنفرم از سونوی شکمی هیچی دیده نم ...

خدا کنه ازمایش درست باشه 

خانوما دوستم ۸ روز بعد موعد بتاش روی ۱۱۸۱۵ بوده 

به نظرتون نرمال 

دوقلو نیست؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

تیتر بتا ندادم...در حدی ک مشخص بشه مثبت یا منفیه بود ازمایشم  

اگه فردا جواب بالای دوهزاربود سونوبدی فقط ساک حاملگی نشون میده بمون ده روز بعد برو کهصدای  قلب قشنگشم بشنوی.تفاوت سنی بچهاتم عالیه

زود رفتی مطمئن باش، اصلا به نظر خود من از ۷ هفته نباید زودتر سونو رفت مگر واژینال

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡

عزیزم یکم فقط سرچ میکردی اینهمه نگران نمیشدی

یا بیین دکتر ت چقدرررر بیسواده نمیدونه ک

بتا باید بالای۱۵۰۰-۲۰۰۰باشه تا ساک بارداری فقط دیده شه

قبل اون ک هیچی تو سونو دیده نمیشه حتی واژینال