دیشب ازمایش خون دادم و جوابش مثبت شد بعد امروز رفتم سونو رحم گفت هیچی تو رحم نیس گفت احتمالا خیلی کوچیکه؟؟؟اخه مگه میشه اینجور...دوباره ازمایش خون دادم تیتر بتا فردا جوابش اماده میشه هیچ درد و خونریزی هم ندارم ...
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
نگفت سونو بعد هفته 8 بری برای قلب هفته 5 بری ساک حاملگی و کیسه زرده رو میبینه اینهمه الکی بهت استر ...
ن هیچی نگفت...البته بچه دومم میشه و میدونم ولی گفت چون تیتر بتا ندادی یه سونو برو
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
تیتر بتا ندادم...در حدی ک مشخص بشه مثبت یا منفیه بود ازمایشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شکمی ک دیده نمیشه عزیزم.بیخوود ناراحت نشو.واژینال میدادی دیده میشد.متنفرم از سونوی شکمی هیچی دیده نم ...
خدا کنه ازمایش درست باشه
[QUOTE=258020203]اخه تیتر بتا ندادم دکتر اول فقط ازمایش خون مثبت منفی نوشت بعد جواب رو بردم سونو نوشت [/QUOTEزود رفتی حداقل دوهفته بعد مثبت شدن ازمایش باید سونو داد
منم 26 مهر باید پری میشدم البته دوره هام 40 روزه س. بیبی منفی بود آزمایش خون هم دادم منفی بود سونو هم رفتم کیست نداشتم پری جان هم نمیاد 😂 نمیدونم چی شده قاطی شده