2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 101 پست
اسی ببخشید میگم ولی دختر خودت اهل دروغ و خیال پردازی نیست؟ بعضی بچه ها رو دیدم اینجورین  میگم ...

حتما از دخترش مطمینه که تاپیک زده...مگه میشه ادم بچه خودش رو نشناسه؟

خدایا تنها نذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با معلمش صحبت کن و یادآوری کن که نمیخوای عزت نفس هیچ بچه های از بین بره. معلم خودش بلده چجوری عنوان کنه

مخالف دوتا تغذیه خریدن هم هستم. چون اونجور که فرمودید خانواده تمکن مالی داره و تهیه میکنن اما حنانه (اگه کار خودش باشه) دچار پرخوری هست و اینکار شما ممکنه خلاف نظر خانواده و به ضرر حنانه باشه

واقعا فک کن یه کیک الان از ده تومن به بالاس هر روز بخوای یه کیک واسه همکلاسیش بزاری    

اره واقعا ..هر روز هر روز نمیشه...من اولای سال واسش پول میذاشتم تا از بوفه چیری بخره..الان کیک درست میکنم هر روز دو تا تیکه علاوه بر ساندویجش توی ظرف میذارم..چند روز پشت سر هم کیک داره دیگه

خدایا تنها نذارم
واقعا فک کن یه کیک الان از ده تومن به بالاس هر روز بخوای یه کیک واسه همکلاسیش بزاری    

کیک خریدن مشکلی نیست اگه بدونم ندارن حتما هرجور شده تهیه میکنم ولی خب مامانش رو میشناسم پدر و مادرش هر دو کارمندن

کیک خریدن مشکلی نیست اگه بدونم ندارن حتما هرجور شده تهیه میکنم ولی خب مامانش رو میشناسم پدر و مادرش ...

احتمالا چون میگید اضافه وزن داره مامانش میخواد تغذیه ش سنجیده و سالم باشه...اون بنده خدا هم نمیدونه....شما به معلم بگو تو کلاس عنوان کنه که خوراکی های همدیگرو برندارید...بگه جند نفر رو دیدن بچه ها..اگه دوباره خبر بیارن برام از نمره هاشون کم میکنم...

ولی اسمشو نگه

خدایا تنها نذارم