2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 101 پست

چقدر بچگانه کمک میکنید و جالبه خیلی هاتون بالای 30 رو دارید 

و ب بچه هزارتا برچسب زدید

بچه هست 

و هیچ چیزی قطعی نیست که کی اینکارو کرده

ب معلم بگو 

اسمم نده مگ شما مطمئنی اون بوده؟

هرچند اصلا اینکار اینطوری درست نیست 

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر پول نداشتیم همکلاسی هامون خوراکی میخوردن ساندویچ آبمیوه و....منم نگاشون میکردم چشم میزدم ع ...

اخی اون موقع ها خیلیا اینطور بودن انشالله تو بزرگیت حسرت و غصه چیزی تو دلت نمونه و شاد باشی همیشه

به معلم بگو ولی اسم نبر چون شاید کسی که خورده اشغال انداخته اونجا 

ولی خب بچه ان زیاد سخت نگیر فقط معلم اطلاع بده بگو نمیدونم کار کیه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
هرروز یه کیک هم برا حنانه بگیر به دخترت بگو بده بهش اینجوری هم عادت یه کار بدو از یه بچه ترک دادی هم ...

شاید نداره که هر روز دو تا دو تا کیک بخره یا شوهرش راضی نیست وگرنه کی از بخشش بدش میاد؟

خدایا تنها نذارم
نه یه کیک خاص بود که هفته پیش از مشهد گرفتیم تو شهر خودمون از اون مدل نیست

به نظرم به دخترت بگو با دوستش حرف بزنه بگه تو خوردی؟ یا مثلا از حقش دفاع کنه بگه به خوراکیام دست نزن 

شما هم تو جلسه اولیا با معلمش حرف بزنید که راجع این مسئله با بچها حرف بزنه و بگه کار زشتیه بدون اجازه به وسایل هم دست بزنید.... شاید واقعا نمیدونه کار زشتیه! 

آخه یه اخلاقی هم داره اون بچه که دخترم میگه هر چی آشغال داره میریزه زیر میز  نمیدونم بازم

ببین هر کی خوراکی دزدی بخوره اشغالشو نمیندازه زیر میز خودش با پا میزنه این طرف اون طرف ک لو نره عاقلانه فکر کن تهمت نزن قلب اون بچه بشکنه کل اعتماد به نفسش زیر سوال میره 

به معلم بگو ولی اسم نبر چون شاید کسی که خورده اشغال انداخته اونجا  ولی خب بچه ان زیاد سخت نگیر ...

نه اون کیک اصلا برام مهم نیست من همیشه به بچه هام میگم به دوستاتونم خوراکی بدین و تعارف کنین ولی خب هر کی بوده کارش اصلا درست نیست و باید متوجه اشتباهش بشه 

آخه یه اخلاقی هم داره اون بچه که دخترم میگه هر چی آشغال داره میریزه زیر میز  نمیدونم بازم

اسی ببخشید میگم ولی دختر خودت اهل دروغ و خیال پردازی نیست؟ بعضی بچه ها رو دیدم اینجورین 

میگم یعنی شاید خودش خورده یا کس دیگه برداشته بعد دخترت انداخته گردن حنانه! 

نه اون کیک اصلا برام مهم نیست من همیشه به بچه هام میگم به دوستاتونم خوراکی بدین و تعارف کنین ولی خب ...

اون که اره 

حالا با معلم درمیون بزار 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ببین کس دیگه از کیف دختر اسی برداشته خورده اشغالشو انداخته زیر میز حنانه

هر کی برداشته باشه وقتی میگن مالت رو بچسب کسی رو دزد نکن برای وقتیه تو یه چیزی رو تو دید میذاری اون تو کیفش بوده