2777
2789

هشت ساله ازدواج کردم، بچه ندارم، شوهرم از اول ازدواج سرد بود و میل جنسی به شدت  پایین، من متوجه شدم این فیلم میبینه، خ ا اره، بعد یه دفعه به روش آوردم انکار کرد دعوا راه انداخت، اما من میدونستم ادامه داره، چون شوهرم که به زور دوش می‌گرفت در روز، من خونه نبودم دوش می‌گرفت،لباس ها شسته هم داخل حموم، و میومدم میدیدم کل بدنشم موهاشو زده یعنی همه جا، بعد اصلا خونه نمیاد ولی تا من پام میزارم بیرون میاد خونه میمونه بعد بساط حموم و اینا براه، شما بودید چیکار میکردید؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازش متنفر شدم تمام اعتماد به نفسمو گرفته روح و روان برام نمونده

هعییی عزیزم خدا صبرت بده 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

همین ملت برای اینکار ازدواج میکنن دختر و پسرم نداره اونوقت تو زن داری بعد با خودت

ما مجردیم همچین کارایی نمی‌کنیم این که متاهله همه چی براش فراهمه چرا اینجوری میکنه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ما مجردیم همچین کارایی نمی‌کنیم این که متاهله همه چی براش فراهمه چرا اینجوری میکنه

ربطی اصلا به رابطه با زنش نداره

این ادم هر چی هم رابطه داشته باشه اونکارو که میکنه اروم میگیره

به نظرتون من حساسم یا هرکس دیگه از بود همین کار و میکرد

حساس چیه ؟؟ واقعا همسرت مشکل داره باهاش حرف بزن یکاریش بکن خیلی مزخرفه کاراش