2777
2789
عنوان

با خانواده ی شوهر و فامیل شوهر تو یه خونه زندگی میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 38 پست
من اولین هدفم از ازدواج فرار از مامان بابامهو دلیل اونا برای رضایت ب ازدواجم راحت شدن از منه😂😂😂

عزیزم فضولی نباشه میشه بگی چند سالته؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول گفت کامل جدا بعد پدرش مرد گفت نه باید با خانوادم تو یه ساختمون باشم

یه طوری رفتار کن که پر ادعا نشه سر هرچیزی بگه یا این یا طلاق

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
عزیزم فضولی نباشه میشه بگی چند سالته؟

۲۱ اما بخاطر بی‌پولی و شرایط سخت اقتصادی نامزدیم چندساله و نتونستیم عقد کنیم حتی کارمون چندبار ب جدایی هم کشیده💔💔💔💔💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اینکه خونه نیست عملازندونه.....شرایط کلابه نفع خودشه ....لابدفرداهم بچه دارشدمیگه چنددقیقه بچه روببین تاببرم پیش مادرم..یابرومهمون داره کمک بده مادرش انگشت پاش دردداره بروفرشاشوبشور..‌‌

چه تفاهمی هم دارینفکر می کنیبذار از هم جدا بشین بعد می فهمی چقد سخته

عزیزم هشتاد درصد حرفم شوخیه

صد درصد هر دو طرف بعداز ازدواج سختی داریم برای وابستگی هرچی باشه اونا پدرومادر و تاج سرن منم بچشونم و بقولا ثمره عشقشون

اما خب گاهی بعضیا خیلی خوب هستن اما باهم موندن یختشون هست بخاطر تفاوت اخلاقی نه بد بودنشون❤❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم هشتاد درصد حرفم شوخیهصد درصد هر دو طرف بعداز ازدواج سختی داریم برای وابستگی هرچی باشه اونا پدر ...

من که بنا به دلایلی کلا قید خانوادم زدم

گفتم مردین هم بگید به من خبر ندن

ترجیح میدم از الان برام مرده باشن

نزار افکار سمی خاله زنکی اینجا روت اثر بزاره.ما بالغ هستیم.و می دونیم تو جامعه آدمهای مختلفی هستند که همه شون یه اخلاقهای خوب و بدی دارند و نمیشه ازشون فرار کرد فقط باید زندگی خودت رو بکنی و مدیریت داشته باشی تو رابطه با بقیه.

چنان اینجا میگن قوم شوهر...که انگار یه طایفه با عقاید مشخص ثبت شده ن.قوم شوهر کیه؟تک تک آدمهای جامعه قوم شوهر یه نفر محسوب می شن...همه شون بدن؟ باید با همه شون قطع رابطه کرد ؟ فراری بود؟مدیریت می خواد این روابط....

عزیزم هشتاد درصد حرفم شوخیهصد درصد هر دو طرف بعداز ازدواج سختی داریم برای وابستگی هرچی باشه اونا پدر ...

من که بنا به دلایلی کلا قید خانوادم زدم

گفتم مردین هم بگید به من خبر ندن

ترجیح میدم از الان برام مرده باشن

نزار افکار سمی خاله زنکی اینجا روت اثر بزاره.ما بالغ هستیم.و می دونیم تو جامعه آدمهای مختلفی هستند ک ...

احسنت👏