2777
2789

منم همین مشکلو دارم کسی میدونه لایکم کنه

هرچی خدا بخادهمون میشه تا  خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش  تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحا ناشتا ساعت ۸صبح قطره ویتاگنوس بخورین فقط هیچی قاطیش نکنین مثلا عسل یا ابمیوه فقط با آب ....چون بی اثر میشه 

روزای پریودی صبح و شب زیرشکم رو با روغن سیاهدانه مالش بدین و حوله گرم رو شکم بزارید...قند و شکر و شیرینی و ترشی و ......کلا حذف

لا إله إلّا اللّه

اصلاح سبک زندگی دکتر تاجیک هستش تو سایت سرچ کنی میاره

سردیجات نخور مثلا گوجه و خیار و ماست و اینجور چیزا

من دوماه بود پری نمیشدم از یک‌ماه قبل شروع کردم به خوردن اسپند شبانه به روش دکتر خیر اندیش خودبخود پری شدم بزنی نت میاره