2777
2789
عنوان

گروه خانوادگی مون

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 29 پست
همه دارنولی من عضو هیچ کدوم گروهی نیستم تازه براماجالبه گروه نوادگان هم داریم😅

گروه فامیلی هست ( که من بازم تو هیچکدوم نیستم) ولی گروه خانواده خودشون رو نشنیده بودم یعنی کاملا درجه ۱ 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی به نظرم صحبت کنید و نظرتونو بگید ...شاید این سکوتتون باعث شده وضع اینطور بشه  حتما پدرو و مادرتون با این سکوت‌های شما فکر کردن راضی هستین از این شرایط و همچنان ادامه میدن .... بگید بهشون دیگه به یه سنی رسیدین که بتونین خودتون واسه زندگی تصمیم بگیرید  

چرا تو خونه حرفاتونو نمیزنین 😐😐

نمیدونم نمیشه هرکی میخواد حرف خودشو ب کرسی بنشونه آخرشم دعوا میشه .

با سکوت  حرف می‌زنیم و عکس العمل و رفتار میکنیم😐

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

کار خوبی میکنی به نظرم صحبت کنید و نظرتونو بگید ...شاید این سکوتتون باعث شده وضع اینطور بشه حتما پد ...

دقیقا همینه . جالب اینه از رو هم نمیرن😐 یادشون رفته وظایفشون چیه.

انگار فقط ما باید وظیفه مون رو خوب انجام بدیم اونا هیچی

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

دقیقا همینه . جالب اینه از رو هم نمیرن😐 یادشون رفته وظایفشون چیه.انگار فقط ما باید وظیفه مون رو خوب ...

کلا توقع پدر ومادر از بچه ها زیاده ...یه بزرگتره فامیلو واسطه کنید  باهاشون صحبت کنن ....کاش حداقل مادرتون با شما همفکر بود ...اونطوری مادرت میتونست پدرتو نرم کنه 

کلا توقع پدر ومادر از بچه ها زیاده ...یه بزرگتره فامیلو واسطه کنید باهاشون صحبت کنن ....کاش حداقل م ...

درسته . اما توی فامیل هیچکس طرف من نیست . اصلا ب فامیل اعتمادی ندارم . قطعا  طرف اونا رو میگیرن ،، 

ارع ولی مامانمم با بابا هست . من تک و تنها و غریبم ، تو دنیا فقط خدا مهربون. 

خدا خودش ردیف میکنه واستون .... از ته دلم واستون دعا میکنم خیر و خوشی ببینید

🙏🏼🌹🌸