2777
2789
عنوان

امان از شوهر بدذات

458 بازدید | 31 پست

بچه ها الان که دارم مینویسم واقعا خیلی داغونم من خودم تحصیلکردم شوهرم لیسانس ولی ذره ای شعور نداره اینقد منو عذاب داده تو زندگی که اصلا یادم میاد حالم بد میشه خانوادشم که بدتر و حسودتر از خودش. هروقت میخوام باهاش از صفر شروع کنم ناامیدم میکنه نه محبت داره نه شعور داره. دیروز داشتم یچیزی رو براش تعریف میکردم عمدا گوش نمیداد روشو میکرد اونور که یعنی به پشمم نیستی . بهش محبت میکنم خیلی دور برمیداره کم محلی میکنم یجور دیگه. اصلا داغونم ازش همش میخاد عذابم بده چه روحی چه جسمی. من بخاطر پسرم موندم خانوادمم طلاق بد میدونن چیکار کنم خیلی افسرده ام انگیزه حتی برای باشگاه رفتن هم ندارم. 

من سطح خانوادگی و فرهنگیم خیلی بالا بود و این کلا تر زد به همه ارزوهام

هیچ مشاوری هم نمیره 

چی بگیم خواهر کم محلی که نمیکنی طلاق بگیرم نیستی مشاورم نمیرین پس باید باهاش سر کنی دیگه چاره چیه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای بیشتر ازین داغون تر نشی ولش کن

بمون تو زندگی ولی به خودت فکر کن

تلاش یک طرفه بی نتیجه س 

اصلا کاری باهاش نداشته باش بر خودت هدف تعیین کن برا خودت عشق کن برو باشگاه برو کلاس کتاب بخون فیلم ببین آشپزی کن

من بدتر از تو شوهرم دیپلم من ارشد..تا طبق خواسته اش باشی باهات خوبه ولی ی کلمه ساده سه ماه قهر می‌کنه و پسرم عذاب می‌کشه این وسط..تازه میگه مامان بهم فحش داده..پسرم میگه نه تو بهش فحش دادی...خسته شد صبر ما.....

دیگه خودش سواد داره ، الان بهش بگی مشاور میگه من خودم صدتا مشاورم، سنتی ازدواج کردی؟ نمی‌دونستی اخلاقشو؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

میخوای بیشتر ازین داغون تر نشی ولش کنبمون تو زندگی ولی به خودت فکر کنتلاش یک طرفه بی نتیجه س اصلا کا ...

بچهامونو چ کنیم..هی میگن مامان تا کی قهر...میگم مگه من قهر کردم برم سمتش مامان جون بدتر می‌کنه بچم هم فهمیده مریضه پدرش

من بدتر از تو شوهرم دیپلم من ارشد..تا طبق خواسته اش باشی باهات خوبه ولی ی کلمه ساده سه ماه قهر می‌کن ...

ما تحصیلات هر دو لیسانس ولی تا منطقی هم سر بحثی مخالفت میکنی ،حق به جانبه،

پسرت هم بزرگتر بشه ،میفهمه پدرش بی منطقه

دقیقا منم مشکل شمارو دارم و واقعا کارد به استخونم رسیده ،دربه در دنبال یه وکیل مجازی ام چون میدونم این بی پدرمادرهم همینو میخواد ک من تمومش کنم و راحت بره دنبال بدبخت کردن بعدی ولی کور خونده