2777
2789

من یک قهوه ساز خریدم خیلی هم ازش راضیم برند کاستیلا ولی قبلا که نداشتم با اون قهوه جوش ها روی گاز قهوه دم میکردم.احساس میکنم اونی که رو گاز دم میومد هم خیلی داغ تر و هم غلیظ تر میشد ولی الان که یک هفته است این دستگاه رو خریدم احساس میکنم فقط قهوه یک حالت گرم میشه و زود سرد میشه یعنی دستگاهم خرابه  چطور خیلی داغ بشه؟گرمای معمولی داره خیلی داغ نیست چی کار باید کرد؟طبیعیه؟

اسپرسو سازه؟

خودت اسپرسو با موکاپات درست میکردی؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط قهوه سازه .اسبرسو ساز نیست

خب ببین قهوه ی فرانسوی اصلا غلیظ نیست مثل چاییه

قهوه ای که خودت درست میکردی ترک بود؟

چون ترک قهوه ی غلیظیه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
فقط قهوه سازه .اسبرسو ساز نیست

قهوه ساز فقط برات ی قهوه فوری درست می‌کنه یعنی آب رو جوش میاره می‌ریزه رو قهوه تو قوری واسه همین فایده نداره ولی اسپرسو ساز غلیظ تره

مینا قری هستم
خب ببین قهوه ی فرانسوی اصلا غلیظ نیست مثل چاییه قهوه ای که خودت درست میکردی ترک بود؟ چون ترک ...

حالا غلظتش زیاد مهم نیست اون بستگی به ابی داره که میریزیم .فقط اینکه مثل گاز داغ و اتیش نمیشه یک قهوه گرم تحویل میده مال شما هم همینه؟چی کار کنم گرم تر بشه؟

قهوه ساز فقط برات ی قهوه فوری درست می‌کنه یعنی آب رو جوش میاره می‌ریزه رو قهوه تو قوری واسه همین فای ...

اصلا غلظت برام مهم نیست.مهم داغیش هست چرا روی گاز گرم تره ولی با قهوه ساز گرما داره فقط.با اسبرسو ساز دیگه نمیشه قهوه درست کرد دیگه؟

حالا غلظتش زیاد مهم نیست اون بستگی به ابی داره که میریزیم .فقط اینکه مثل گاز داغ و اتیش نمیشه یک قهو ...

بله کلا قهوه ‌ای که قهوه ساز میده ولرمه رو به گرمه…جوری که اللن با شیر ولرم قاطی کنی متیونی همین لحظه بخوری…خیلی داغ نیست

قهوه فرانسه اصلا غلظت نداره عزیزم ارتباطی به ابی که میریزی نداره…ابش باید اندازه باشه اگر کم بریزی قهوه خوشمزه ای تحویل نمیگیری

قهوه فرانسوی غلظتش دقیقا مثل چاییه…

قهوه سازهای ترک و اسپرسو سازها هستن که غلظت زیاد و حجم کمی دارن

اما قهوه فرانسه حجم بالا و غلظت کم داره

اصلا غلظت برام مهم نیست.مهم داغیش هست چرا روی گاز گرم تره ولی با قهوه ساز گرما داره فقط.با اسبرسو سا ...

کلا همشون ولرم چون نوع دستگاهت اینجوری درست می‌کنه . تنها راهی ک داری اینکه اولش آب کمتری بریزی بعد در آخر خودت یکم آب جوش روش بریزی تا داغ بشه 

ولی هیچی مثل اسپرسوساز نیست من جات باشم دستگاهشو می‌خریدم و از قهوه خوردن لذت میبردم

مینا قری هستم