2777
2789
عنوان

تنبلی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
پریودت منظم بود یا نه، من اگه قرص نخورم اصلا پریود نمیشم  میترسم حتی نمیتونم به همسرمم بگم

نامنظم بود ولی بدون دارو پریود میشدم مثلا ۴۰ روز یکبار

یا جواد الائمه ادرکنی
نامنظم بود ولی بدون دارو پریود میشدم مثلا ۴۰ روز یکبار

اهان

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم بگی

عزیزم اول اینکه از روز اول پریودت تا روز دوازدهم هر شب قبل از خواب و قیل ناشتا معجون دوسین درست میکنی یه فاشق مرباخوری میخوری از روز هفتم پری تا روز دوازدهم پری روز یه استکان رازیانه دم‌کن بخور روز دهم پریودت برو‌دکتر زنان برات یدونه ازمایش یا سونوی فولیکول بنویسه فولیکول بالای 15تا 22عالیه برا بارداری شروع کن نا نوزدهم پریودت پیاده رویتو زیاد کن و از همون روز یه شب در میون نزدیکی داشته باشین تا بیستم پریودت بعد نزدیکی بلند نشو 15دقیقه پاهاتو بالا بگیر انشالله که جواب بگبری من اینا رو انجام دادم همون ماه باردار شدم معجون دوسین خیلی خیلی خیلی مهمه بخورش اگه شوهرتم بخوره عالیه

عزیزم اول اینکه از روز اول پریودت تا روز دوازدهم هر شب قبل از خواب و قیل ناشتا معجون دوسین درست میکن ...

انجام میدم حتما 

ممنون 

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
معجون دوسینم طوز تهیشو نوشته نت ایشالا زودتر دامنت سبز بشه گلم.

فدات عزیزممم