2777
2789
عنوان

میترسم آبجیم شوهرشو بکشه یه وقت🤧

513 بازدید | 10 پست

۹ ماه پیش بش خیانت کرده بود بعدش خیلی ابراز پشیمونی کرد و گف سرمم بره زنمو طلاق نمیدم برگشتن یر خونه زندگیشون ولی آبجیم دیگه بش اعتماد نداره با وجود اینکه اون بهش محبت میکنه و هواشو داره پریروزم بار دعوا کرده کرده بود امروز برگشت خونش، میترسم یه بلایی سر شوهرش بیاره چون رفتنی میگف دوس دارم یه چیز سنگینو رو سرش بشکنم تا آروم شم، 

خواهرم یه جوریه خیلی عصبی باشه نمیفهمه داره چیکار میکنه هر کاری ازش ممکنه،برا همین میترسم🥲خواهرزادم همش نه ماهشه

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

مردی ک خیانت میکنه یک خانم باید دارو ندارش بگیره از اون مرد و حق طلاقش بگیره بعدم دیگه اگ دلش خواست ببخشه زندگی کنه،بعدش در خیانت طلاق بعهده یک مرد نیست جز عسروحرج یک خانم حساب میشه دادگاه خودش حکم طلاق میده به اون خانمی که خیانت دیده 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت به خودی خود درمان نمیشهحالا که تصمیم گرفته باهاش ادامه بده باید برن دنبال درمانش

قرص اعصاب میخوره

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰