2777
2789
عنوان

لطفاااااا بیاین راه حل سینوزیت

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای🥲اصلا از کجا میاد فقط دلیلش سرماعه؟

میگن سینوزیت بیماری عفونی تا وقتی هس سرمابخوره میگیره

ببین من واقعیتش نرفتم عطاری ک دارو بگیرم آقاهه خودش گفت ک خانوم شما سینوزیت داری درمان کن 

حتما عطاری یسر بزن

با عصاره اکالیپتوس ام بخور بده 

اره فرق دارنمن الان دو سال از سینوزیت گرفتنم گذشتهاما هر بار که سرما میخورم دوباره سینوزیتم شروع میش ...

پارسال که تو کل زندگیم جهنم بود زمستون

حدود دو ماه مریض بودم یعنی هر چی بگی گرفتم ببخشید از استفراغ تا اسهال تب سرفه های خشک افتضاح

طاقت ندارم پارسال خیلی مریض شدم متنفرم از زمستون🥲😓

عطاری رو دقت نکردم دارن یا نه من از داروخونه میخرمداروخونه های انلاین هم دارن مثلا من چند سال پیش که ...

امشب عرق میکردم میترسیدم باز تب کنم زیاد ننشستم پای بخور

پس عرق کردن مشکلی نداره؟؟

احتمالا قاطی هست الرژی و سرماخوردگی به دکتر بگو بهت قرص الرژی هم بده به من فکسوفنادین میده دکتر همیش ...

دارم قرصشو

اصن موندم چی بخورم که فقط خوب شما فقطططط

کسایی که سینوزیت داشتن یا دارنشبا چطوری میخوابیدین؟من اصلا نمیتونم دراز بکشمنشسته هم خوابم نمیبرهاول ...

خیلی سخته 

ببین برای گلوت دمتوش اویشن و عناب بخور 

همش بخور بده همزمان که داری بخور میدی رو سینوزیتات و ماساژ بده 

بعد سریع صورتت و خشک کن بعدش اب نمک با شوری کم هم تو گلوت بگیر هم از بینیت جوری که از گلوت در بیاد بکش بالا 

تو خونه یه روسری گرم و یه کلاه بزار سرت دمنوش پونه هم بخور دمتوش زنجبیل هم خوبه 

اول میری پیش پزشک عفونی ببینی چی میگه

ولی فعلا واسه امشب

یک بخور بده عالیه

دو موقع خواب، قسمت پیشونی رو کامل با یه دستمال محکم یا یه روسری ببندش تا گرم بشه موقع خواب

کامل پیشونی رو بپوشون نه فقط بخشی از اون رو

🙂

امشب عرق میکردم میترسیدم باز تب کنم زیاد ننشستم پای بخورپس عرق کردن مشکلی نداره؟؟

اره طبیعی هست عرق کنی 

ولی حواست باشه بعدش باد سرد نخوره بهت مثلا پنجره باز باشه یا کولر روشن باشه خودتو و صورتتو همیشه گرم نگه دار

من زمستون که سرد میشه پتورو جوری میپیچم دورم مثل یه خانم چادری محجبه فقط بینیمو میذارم بیرون در این حد حساسم به سرما