2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 22 پست
واییی اگه بفهمه یا ببینه پوشکش کردیم خون به پا میکنه

پس کلا بذار کنار پوشکو 

بچه نباید ناراحت بشه 

ولی واقعا حتی تو خارج هم بچه هایی که این مشکلو دارن پوشک میشن 

حتی تو مدرسه 

میدونستی اینو ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه  نمیدونسم من شوهرم متاسفانه نمیزاره ببرمش دکتر میگه من خودم تا دوم راهنمایی شب ادراری داشت چ ...

به نظرم راست میگه 

دارو اصلا خوب نیست 

الان میگن این دارو خوبه فردا میگن سرطان زاست 

واقعا پوشک بهترین راه حله

دختر منم ۴سالشه شب ادراری داره الان تزدیکه یماهه شبا پیش خودم میخابونمش یبار نصف شب بغلش میکنم تو خا ...

من بچم جدا میخوابه باباش نمیزاره نصف شب بلندش کنم میگه گناه داره بد خواب میشه 

من بچم جدا میخوابه باباش نمیزاره نصف شب بلندش کنم میگه گناه داره بد خواب میشه 

چ گناهی اخه دو دیقه طول نمیکشه من تو همون حالت خاب بغلش میکنم میبرم رو توالت فرنگی زود کارشو میکنه بلندش میکنم میبرم میزارم سر جاش

چ گناهی اخه دو دیقه طول نمیکشه من تو همون حالت خاب بغلش میکنم میبرم رو توالت فرنگی زود کارشو میکنه ب ...

اخه بچه من ۷ سالشه خودمم کمر درد دارم نمیتونم بغلش کنم وقتیم که خوابه سنگین تر میشه

چ گناهی اخه دو دیقه طول نمیکشه من تو همون حالت خاب بغلش میکنم میبرم رو توالت فرنگی زود کارشو میکنه ب ...

بعد یه چیز دیگه یه تایم خاصی جیش نمیکنه یه دفعه میبینی نیم ساعت از خواب رفتنش گذشت جیش میکنه

باورت میشه دیشب ساعت ۸خوابید تا ساعت ۱۲سه بار جیش کرد بی سابقه بود همیشه یه بار جیش میکردم نمیدونم چش بود