2777
2789
عنوان

با افکار منفی چیکار کنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10438 بازدید | 56 پست
یه دورشو اره خیلی وقت پیش دوره ی پولسازی بود، دوره ی عزت نفسشم خیلی خوبه

واقعا دوره پولسازیشو خریدی؟من که خانه دارم خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم و دورهاشو بخرم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دوره پولسازیشو خریدی؟من که خانه دارم خیلی دوست دارم درآمد داشته باشم و دورهاشو بخرم

باید تمرینایی که میده انجام بدی، بنظر من اول باید دوره ی عزت نفسو بخری چون عزت نفس لازمه ی پولدار شدنه

باید تمرینایی که میده انجام بدی، بنظر من اول باید دوره ی عزت نفسو بخری چون عزت نفس لازمه ی پولدار شد ...

انشانه حتما

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
دوتا کتابو معرفی کرد من گرفتم خوندم خیلی عالی بود  یکیش کتاب معجزه ی شکر گذاری اثر راندا برن ...

چهار اثر رو که عالیه 

دوتا کتابو معرفی کرد من گرفتم خوندم خیلی عالی بود  یکیش کتاب معجزه ی شکر گذاری اثر راندا برن ...

چهار اثر... رو که عالیه 

چهار اثر رو که عالیه 

من کلمات تاکیدی کتاب چهار اثرو انجام میدم یعنی معجزه میکنه

یه سری که کمر درد داشتم کلمه تاکیدی سلامتی رو ۱۰۰ بار با تسبیح گفتم از ته دلم فرداش که بیدار شدم حالم خوب شده بود جملش هم این بود : عشق الهی تن مرا سلامت و سرشار از نور خورشید میکند

من کلمات تاکیدی کتاب چهار اثرو انجام میدم یعنی معجزه میکنه یه سری که کمر درد داشتم کلمه تاکیدی سلام ...

عالیه ممنون میشم تجربیات بیشتری دراختیار بزاری