2777
2789

ما پارسال اومدیم خونمون 

بعد دیوارها سفید بود ک در اثر زمان رنگش زرد و سیاه شده بود یکم

بعد ما اومدیم از روش یه لایه سفید کشیدیم

که الان افتضاح شده اون لایه انگار نچسبیده به زیره هی داره میریزه

فک کنم با لباس تیره تکیه بدیم به دیوار لباسمون گچی میشه

حالا بنظرتون واس عید بخواییم کاغذ دیواری کنیم تمیز میشه دیوارها یا اونم میریزه؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

برای کاغذ دیواری باید اون لایه برداشته بشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

اگه قراره کاغذ کنی همه دیوارات رو رنگ روشن و طرح ساده بزن فقط یه دیوار شاخص رو اگه خواستی طرحدار بزن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کاغذ دیواری باید اون لایه برداشته بشه

جدی؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

اگه قراره کاغذ کنی همه دیوارات رو رنگ روشن و طرح ساده بزن فقط یه دیوار شاخص رو اگه خواستی طرحدار بزن

اره کلا میخوام ساده باشه

آره برای ما که خیلی تاثیر داشت واقعا 

هر کاغذی ک انتخاب کنی ۳ تا طرح داره

ما همه دیوار هارو از طرح ساده زدیم 

فقط ی دیوار که میفته پشت مبل سلطنتی ۳ نفره رو گل دار زدیم 

رنگشونم سفیده 

۲ تا ستون و ۱ دیوار دستشویی ام سنگ آنتیک کردیم

خیلی خونه عوض شد 

مرتب و قشنگ 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

مستاجری؟میخواستی رنگ کنی باید لایه زیری رو فکنم سمباده میکشیدیبرا کاغذ دیواری هم همینطور اگر ناهموار ...

نه خونه خودمونه

مستاجری؟میخواستی رنگ کنی باید لایه زیری رو فکنم سمباده میکشیدیبرا کاغذ دیواری هم همینطور اگر ناهموار ...

خود طرف سمباده میکشه دیگ درسته؟

آره برای ما که خیلی تاثیر داشت واقعا هر کاغذی ک انتخاب کنی ۳ تا طرح دارهما همه دیوار هارو از طرح ساد ...

چقدر زمان برد؟

کاغذ دیواری خیلی خوبهمنم خونمو ۳ سال پیش عوض کردم کاغذ کردمهنوز قشنگه

چقدر طول کشید

من دوتا بچه کوچیک دارم میخوام زود تموم بشه

کاغذ دیواری ۱ روز خونمون ۸۵ متره ولی سنگ آنتیک ۲ روز

واس ما ۸۰ متره

مرسی عزیزم جواب دادی