2777
2789
عنوان

با افکار منفی چیکار کنم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10423 بازدید | 56 پست
دوره هاشو تا حالا خریدی؟

فقط عرشیانی شورو شرکت کردم ولی خب همین دوره رایگانشم عالیه یا پستهاش کلی چیز یاد میره

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عرشیانی شورو شرکت کردم ولی خب همین دوره رایگانشم عالیه یا پستهاش کلی چیز یاد میره

اره واقعا، من هیچ استادی رو ندیدم عین عرشاینفر انقدر قدرت بیان و تجزیه تحلیلش خوب باشه خیلی قبولش دارم

باید گلم فرد برسی بشه علت و ریشه اونو پیدا کنم تا راهکار مناسب هر فرد رو‌بگم خواستین درخواست بدین شم ...

تور خدا بیایین تاپیک من افکار منفی دیونم کرده التماس میکنم توروخدا درخاست دادم

عرشیانفر ؟ چی میگه  چی هست

تو گوگل سرچ کن میاره سایتشو

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800

صدای درون منفیتو با همین تُن و نَریشن و حرفا با همین ضبط گوشی ضبط کن .و البته با ولوم صدای کم مثل پچ پچ کردن و چندبار گوش بده

بعد بیا حرفای مثبت و حرفایی که در تضاد با اون فکراستو با صدای بلند و اعتماد به نفس ضبط کن و گوش بده . 

هی این گوش دادنو در روز تکرار کن

کم کم اصلا به صداهای منفی که ضبط کردی هم گوش نده و فقط به صدای مثبت و مطمئنت گوش کن

هر بار فکرا اومدن در لحظه محکم به خودت بگو خفه شو محکم و با صدای بلند اصلا دنبال قانع کردن یا دلیل آوردن برای خودت نباش فقط محکم به خودت بگو خفه شو یا بشین سر جات

کم کم خوب می‌شی این همون صدای سرزنشگریه که تو وجود اکثرمون هست  فقط تو بعضیا بیشتره و باعث تخریب عزت نفس و اعتماد به نفسمون می‌شه

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
اره واقعا، من هیچ استادی رو ندیدم عین عرشاینفر انقدر قدرت بیان و تجزیه تحلیلش خوب باشه خیلی قبولش دا ...

شماچی دوره هاشو خریدی؟

من همیشه افکار منفی میومد ذهنم 

ی مدت هروقت میدیم ذهنم داره درگیر میشه ۵تا چیز انتخاب میکردم و خدارو بابتش شکر میکردم بعد درست شدم 

از اونوقت قبل خاب یدونه بابت هرچی که دارم شکر میکنمو میخابم 

امشبم میخام بگم خدایا شکرت که پوست سفید و ناخونای خوشگل دادی بهم 😍