2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35095 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم انقدرررر سرپرستی گرفتن بچه های یتیم رو دوست دارم حتی بچه دارم بشم حتما چندتا رو به فرزندخوندگی قبول میکنم

خوبه اینکار رو انجام بدین ولی باز نظرم اینه برین دکتر ببینین یعنی هچی راهی نیست برای بچه دار شدنتون؟ 

اگع شد هم بچه بیارین هم به سرپرستی بگیرین

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

من ۲۳ سالمه ... اما همسرم مثل همسر شما بشدت مخالف بچس 

الان بچه داییمو آوردم پیش خودم و داریم بزرگش میکنیم .

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

بچه دار شو میدونی قضیه اسلام کامل ما صیغه محرمیت فرزند خواندگی بشین بخون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
41 عزیزم

۴۱ که سنی نیست عزیزم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

من خیلی بچه دوست ندارم . اگر همسرت باهات هم دل و رفیقه برید سفر و جهانگردی . به شخصه اونایی که اطرافم دیدم به سرپرستی گرفتن حتی از لهزیسای بعدا که فرزندشون به نوجوونی رسیده با مشکل رو به رو شدن

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
فرزندخوانده یا فرزند خودم نداریم عزیزم  فرزند زیستی یا غیر زیستی میگن  برای شما مهم نیست ...

ببخشید من اون چیزی که در عرف میگن رو گفتم، میشه بیشتر توضیح بدید؟ 

فرزند خونده خیلی کارمای مثبتی داره به اونایی ک طعم زندگیو نچسیدن زندگی ببخشید💖 البته میت ...

دقیقا سه نفر میشنایم فرزند خونده اوردن رزق و برکت و سلامتی ب شدت تو خونشون اومد

خودشون میگن هر چی داریم از این بچه هاست

من خودم انقدرررر سرپرستی گرفتن بچه های یتیم رو دوست دارم حتی بچه دارم بشم حتما چندتا رو به فرزندخوند ...

میدونی اینجور جلوی کارشناس فرزند خواندگی یا کمیسیون فرزندخواندگی حرف بزنی پرونده تو میبندن ؟فقط برای اطلاع میگم و قصدی ندارم 

اولا کلمه یتیم رو نباید به کار ببری دوما نمی‌تونید چند تا فرزندخوانده داشته باشید مگر در شرایط واقعا خاص