2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

من دوتا پیج دارم بعد یکی منو بلاک کرد حالا میبینم توی اون یکی پیج هم از طرف اون بلاک شدم درصورتی که اون اصلا از اون پیج خبری نداشته باید چیکار کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
من دوتا پیج دارم بعد یکی منو بلاک کرد حالا میبینم توی اون یکی پیج هم از طرف اون بلاک شدم درصورتی که ...

ی گزینه هست میزنی که از هر پیجی که با این گوشی وصل شه بلاک میشه. شاید بتونی با ی گوشی دیگه با پیج دیگت وارد شی

ی گزینه هست میزنی که از هر پیجی که با این گوشی وصل شه بلاک میشه. شاید بتونی با ی گوشی دیگه با پیج دی ...

کدوم گزینه آخه من مطمئنم از اون یکی پیجم خبری نداشته فکر کنم چون ایمیل ساخت یکی بوده یا شاید هم ای پی گوشی واقعا هنگم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت
کدوم گزینه آخه من مطمئنم از اون یکی پیجم خبری نداشته فکر کنم چون ایمیل ساخت یکی بوده یا شاید هم ای پ ...

نه من یکیشو با ایمیل ساختم یکی با شماره یکی با ی ایمیل دیگه. ی گزینه بلاک داره که با هر پیجی که با این ایپی هست بلاک بشه. یعنی لزوما لازم نیس طرف بدونه پیجت چیه. ده تا حدیدم بسازی باز بلاکی

نه من یکیشو با ایمیل ساختم یکی با شماره یکی با ی ایمیل دیگه. ی گزینه بلاک داره که با هر پیجی که با ا ...

بعد بره توی افراد مسدود شده میبینه مثلا پیج اون یکی رو ؟اونی که میگم آدرس نداشته که اتوماتیک بلاک شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت