2777
2789

کسی اطلاع داره؟؟؟

اون کاربر که به کراشش اعتراف کرده بود من کل تاپیک هاشو از اول خوندم حالا تاپیک اخرش یه خانم گفت عکس پسره رو از یه پیج تو اینستا دیده 

و عجیبه که استاتر بعد حرف اون خانم تاپیکشو قفل کرد 

جهت جلوگیری از کامنت هایی مثل

مگه تو کارآگاهی 

اصلا بتوچه

و آه و نفرین و ریزش سراسری طرفداران اون کاربر بر سر بنده بگم من نمیگم ایشون دروغ میگه  فقط برام سواله کسی میدونه چرا تاپیک قفل شد؟؟ و ایا حرف اون خانم راست بود که گفت عکسو دیده تو پیج اینستا؟؟؟ یعنی بازم سرکار بودیم یا اون خانم اشتباه کرده؟؟

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

نخوندم نمیدونم

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای کاربر لیلا مامان بهراد خالیه. کارآگاهی بود برای خودش

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

کلا اینجا ماهمه سر کاریم خواهر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بنابر یک عمر زندگی توسایت

۹۰ درصد تاپیکای پربازدید دروغ ازاب در میان

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

من به این خیانت نامزد شک کردم.

حس کردم چتاشون فیکه

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁