2777
2789
عنوان

بچه ها داستان این کاربرهم سرکاری از آب در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ما قدین اینجا دو سه ماه درگیر تاپیک یه خانومی بودیم ک با اینکه سه قلو داشت شوهرش ولش کرده بود چ ...

این خیلی...........

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

من ی تایپیک زدم درباره همسرم و زن همسایمون ک ۶۰ سالشه و واقعا باهم رابطه داشتن بخدا راس میگمااا 

شوهرم باهاش دوران مجردی رابطه داشته 

و واقعا اول ازدواج فهمیدم و تا الانم کلافم چون همسایه رو ب روییمونه و مادرشوهرم ۲۴ ساعته اونجاش و هی براش همه چی میبره اونم میاره چن بار تهدیدش کردم فایده نداشت حالا اینا به کنار میخواستم راهنماییم کنن متاسفانه فک کردم سرکارنن و من دارم دروغ میگم قفلش کردن کاش اول کامل بشنویم بعد قضاوت کنیم بد ریدن ب اعصابم

با راست و دروغش کاری ندارما ولی بعضیا چجوری همچین ماجرای کسل کننده ای رو چند روز پیگیری کردن😬

شبیه رمان میمونه ک آدم دوس داره محض سرگرمی تهشو بفهمه 

خداییش اگ تنبلیم نمی یومد می نشستم دوتا رمان می نوشتم الان نویسنده ی مشهوری میشدم براخودم

😑 
اونی که تو کافه حرف زده بود با اکسش ک دیگه بوتیک نیاد .مهرادومبینا؟ دعواشون شده بود پسره ب گوه خورد ...

آره همون. چون هرچی قرار بود تو چت بگه، قبلش برا ما توضیح داده بود، بعد یهو میگفت پیام داد، الان اسکرین میدم. پسره هم اگه ریگی به کفشش نبود، انقدررررر به گوه خوری نمیفتاد

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
جدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا 😂😂😂

یه شب اومد گف بچه هام شیر خشک ندارم دارن از گشنگی میمیرن بچه ها اصرار ک تو رو خدا یه شمارا کارت بده اونملنتی نمیداد ک بعد کلی التماس شماره کارت داد کلی پول واسش ریختیم😁😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من ی تایپیک زدم درباره همسرم و زن همسایمون ک ۶۰ سالشه و واقعا باهم رابطه داشتن بخدا راس میگمااا  ...

عزیزم متاسفانه انقدررررر تاپیک سرکاری زدن به هیچکس باوری نمونده😑

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤