که پاشم سحری بخورم واسه روزه و بعدم برم وضو بگیرم برای نماز ولی یه زنبور گاوی گور به گور شده ی بی پدر مادر بی محل بی همه چیز این وقت سحر بیاد انگشت شست پام رو نیش بزنه باد کرده این هوا از درد مسکن خوردم با این پای نالون انگار ترکش خورده رفتم بی صدا برا خودم قرص آوردم تا این حد وحشتناکه درد دارم چجوری برم وضو بگیرم نمیتونم مسح کنم رو پامو اصلا نمیتونم تکونش بدم همه هم خوابن تصور کن درد داشته باشی ولی نباید صدات در بیاد خدایا این رسمشه؟ اینه جواب من؟ خوبه الان برم وضو رو به هر بدبختی بگیرم ولی نمازو نخونم؟؟؟؟ چی کارش کنم الان؟
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کفر کتمان خدایی خداست من دارم گلایه میکنم آخه واسه سحری و نماز پاشی بعد زنبور نیشت بزنه در حد ترکش پاهات ورم کنه گز گز کنه؟ اینه جواب من؟؟ اقلا از این زنبور معمولیا میبود نه گاوی این دیگه ته نامردیه
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
کفر کتمان خدایی خداست من دارم گلایه میکنم آخه واسه سحری و نماز پاشی بعد زنبور نیشت بزنه در حد ترکش پ ...
نمیدونم چرا خندم گرفت زنبور کجا بوده نصفه شبی
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
اخی اشکال نداره ، خاری که به پای مومن بره کفاره ی گناهشه ، خدا میخاد امتحانت کنه که تا چه حد ثابت قد ...
کفاره؟؟ ینی خدا انقد انتقامجو و بیکاره؟ بره به بقیه گیر بده من میخوام تا ابد الدهر رفوزه باشم چرا بیخیال من نمیشه؟
خدا الان این حرفات رو به حساب بزاره یا نیت روزه اتو؟ از کجا میدونی این بدی بود؟ شاید یه لغزشی در پ ...
چرا ياد گرفتیم همه چیو بهم ربط بدیم؟ ینی خدا انقد انتقامجو و بیکاره؟ جواب لغزش منو میده؟ ینی ته نامردیه با زبون روزه مجروح شی هووووف
حالا قسمت نبوده فردا روزه بگیری بیخیال..خدا خودش یکی رو فرستاده که فردا رو بخوری بخوابی بعد به زور میخوای روزه بگیری😀😀😀حالا عزیزم شما از پس فردا روزه بگیر ..
ولی جدا تصور کن فردا رو روزه میگرفتی سر ساعت ۵ عصر پریود میشدی..اونوقت بود که😩😩😩😩
نمازتم وقتی خواستی بخونی موقع نشستن پاتو کج بذار یه طرفی بشین بهش فشار نیاد
چرا ياد گرفتیم همه چیو بهم ربط بدیم؟ ینی خدا انقد انتقامجو و بیکاره؟ جواب لغزش منو میده؟ ینی ته نامر ...
اشکال نداره زنبور بوده دیگه چقدر خودتو ناراحت میکنی
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد! عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈 وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉 وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
شما مثکه هدفت ازین تاپیک چیز دیگه ای هست ، و گرنه اگه واقعا به نیت ارتباط با خدا از خواب پا میشدی یه ...
تو که انقد خدا خدا میکنی قبلش حواست به قضاوت کردنای اشتباه و نا به جات باشه که شنیع ترین و سنگین ترین گناهه ینی چی هدفت چیز دیگس؟ دارم از درد میمیرم بقیه هم خوابن باید بی صدا تحمل کنم حالا اومدم اینجا یکم از دردم کم شه بعد تو میای میگی هدفت چیز دیگس؟؟؟ خجالت آوره یاد بگیر قضاوت نکنی مخصوصا وقتی چیزیو نمیدونی و طرفت رو نمیشناسی خانوم به اصطلاح مومن