2777
2789
عنوان

خدا جواب خوبیمو با بدی داد اصلا انتظار نداشتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 44 پست
تو که انقد خدا خدا میکنی قبلش حواست به قضاوت کردنای اشتباه و نا به جات باشه که شنیع ترین و سنگین تری ...

تو حال روحیت خوب نیس خدا شفات بده

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سرچ کن ببینی نیش زنبور چقد فایده برا بدن داره

اگه مشتاق فایدشی  حاضری همین الان یه زنبورگاوی  این وقت سحر روزتو به زهر و نیش شروع کنه؟؟ وقتی میدونی تا خود غروب قراره روزم باشی بس کنید دیگه آدمو پشیمون میکنید از تاپیک زدن! 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
تو حال روحیت خوب نیس خدا شفات بده

مواظب حرف زدنت باشا بی شخصیت بی تربیت 

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بابا داره شوخی میکنه؛زنبور زده ولی داستانشو فان کرده

دقیقا همین طوره ولی این همه کج فهمی بقیه رو که ناخن خشک وار رفتار میکنن رو نمیفهمم! باز شکر خدا یه باهوش بینشون پیدا شد 

دقیقا همین طوره ولی این همه کج فهمی بقیه رو که ناخن خشک وار رفتار میکنن رو نمیفهمم! باز شکر خدا یه ب ...

فدات

خب سریع میگفتی داری شوخی میکنی ب اینجا کشیده نمیشد

تاسرت ب آدم نخوره سنگ نمیشی...!
حالا قسمت نبوده فردا روزه بگیری بیخیال..خدا خودش یکی رو فرستاده که فردا رو بخوری بخوابی بعد به زور م ...

عزیزم روزه ی قضا مه وگرنه چه ادعایی دارم الانم روزمو میگیرم بازش نمیکنم فقط از این ضدحال خدا به خودم به فان یکم گلایه کردم ولی بعضیا اینجا برداشتاشون یجوریه که انگار فکر میکنن استغفرالله اینا باید جای خدا منو کیفر بدن! 😐نه که خب خودشون قدیسه هستن 😂مرسی بابت همدردیت عزیزم 

فدات خب سریع میگفتی داری شوخی میکنی ب اینجا کشیده نمیشد

والا واضح بود نمیدونم چراکج فهمی و گارد گیری دارن بعضیا انگار میخوان بجای خدا منو کیفر بدن خودشونم حضرت و معصوم میدونن😂🤣

والا واضح بود نمیدونم چراکج فهمی و گارد گیری دارن بعضیا انگار میخوان بجای خدا منو کیفر بدن خودشونم ح ...

عیبی نداره طرز فکرا و برداشت ها متفاوته طبیعیه این بحثا😂

تاسرت ب آدم نخوره سنگ نمیشی...!

خانم ماجرای شما داستان اون مردی هست که کیسه زری رو جایی پنهان می کنه ولی یادش می ره کجا بود هر چه فکر می کنه یادش نمیاد نزد بزرگی می ره و ماجراشو میگه اون بزرگم میگه هر شب با نیت خالص برای خدا بلند شو و نماز شب بخون جاش یادت می یاد . این بنده خدا هم همین می کنه شب اول می گذره شب دوم می گذره شب سوم دقیقا وسط نماز انگار یادش انداختن یادش میاد جای سکه ها رو فوری نماز ول می کنه میره سراغ سکه ها فردا می ره سراغ اون بزرگ که اره اینطور شد خدا یادم انداخت اون بزرگم می گه خدا یادت ننداخت شیطان بود دید داری از نماز خوندن لذت میبری ترس برش داشت فوری یادت انداخت

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
نمیدونم چرا خندم گرفت زنبور کجا بوده نصفه شبی

خودمم تو شوکم چرا این وقت سحر سراغ منو گرفته 

خندتم طبیعیه چون گلایه هام رو فان گفتم 🤦که الان پشیمونم چون چن تا ناخن خشک اومدن ادعای معصومیت کردن 😂

خانم ماجرای شما داستان اون مردی هست که کیسه زری رو جایی پنهان می کنه ولی یادش می ره کجا بود هر چه فک ...

ببخشین شما قدیسه هستین؟ 😐😐😐😂دست بردارین تو رو خدا! اینقد فهمش سخته؟؟ خودتون تا به حال گلایه نکردین؟! بابا یزیدتو 

حالا خوبه من به فان گفتم 

انشالا برات پیش بیاد ببینم این ایوب صبور وجودت که به من نشون میدی اون لحظه طاقت میاره؟ 

اخی اشکال نداره ، خاری که به پای مومن بره کفاره ی گناهشه ، خدا میخاد امتحانت کنه که تا چه حد ثابت قد ...

اینو باهات موافقم ک کفاره ی گناهشه..بچه ها کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخونید خیلی جالبه خیلی خیلی خیلی

عزیزم روزه ی قضا مه وگرنه چه ادعایی دارم الانم روزمو میگیرم بازش نمیکنم فقط از این ضدحال خدا به خودم ...

آهان درسته روزه قضا فرق داره...بهت حق میدم منم از این نق ها زیاد دارم خدایا چرا این جوری چرا اون جوری...ولی خب تهش میدونم یه حکمتی داره بالاخره ...ولی چون من حکمتش نمیدونم بازم بهونه میگیرم بعدش باز به خدا میگم ببخشید قاطی کردم بازم😁😁😁🥲🥲🥲🥲