2777
2789
عنوان

کسی رو سراغ دارین که قصد داشته بچه دار نشه و پشیمون شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 40 پست
منم سی سالمه امشب بی بی چکم هاله داشت.. تو شوکم بچه نمیخواستم الان، ولی از بالا رفتن سنم میترسیدم

اره . این ترس باعث شد منم زود اقدام کنم‌.‌بعد اقدام فهمیدم تنبلی تخمدان دارم با دارو امپول و .... باردار شدم .

مبارکه 😍

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بعد چند بار ای وی اف کلا پشیمون شده بودم مامانم اصرارکرد و بدبختم کرد

من حالا انتقال دادم فردا میرم آزمایش بنظرت پشیمون میشم؟من کلن یدونه بچه میخام اونم بخاطر حرف اطرافیان وگرنه من به نطم و سکوت خونمون عادت کردم اینجوری زندگی کردنو دوسدارم نکنه پشیمون بشم😔

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اره . این ترس باعث شد منم زود اقدام کنم‌.‌بعد اقدام فهمیدم تنبلی تخمدان دارم با دارو امپول و .... با ...

ممنون... حالا مطمئن نیستیم هنوز

ولی خیلی نگرانم

من بچه نمیخواستم ولی شوهرم چرا

خانواده ها هم خیلی بچه دوستن

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

گفتم..حتی اونم رفته گفته بهش..اما انگار نقطه ضعف دادم دسش ول کن نیس

این دیگه قاطعیت لازم داره

تا شروع کرد بلند شو به کاری مشغول کن خودت رو 

یا بگو چشم ، اگر قصد داشتیم و باردار بودم به اولین نفری که اطلاع میدم شما هستی

و یا یک نگاه معنا دار و بگو این مسأله خیلی خصوصی هست 

یه نفر قصد داشت ولی شوهرش قبول نمیکرد بچه دار شه الانم که قبول کرده  خانمه ۳۷ سالشه حامله شده و ...

فکر کنم بالای ۳۵ خطرناکه

جدای خطرش، شوهرم دوست نداره اختلاف سنی مون با بچه زیاد باشه

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

من حالا انتقال دادم فردا میرم آزمایش بنظرت پشیمون میشم؟من کلن یدونه بچه میخام اونم بخاطر حرف اطرافیا ...

نمیخوام تو دلت رو خالی کنم اما بدون با بچه دیگه از اون نظم و انضباط خبری نیست 

روال زندگیت تغییر میکنه

باید عاشق بچه باشی تا مشکلاتش رو بتونی تحمل کنی 

بچه میارییم تا تو پیری تنها نباشیم وعصای دست باشه 

اما تا اون زمان عین سگ باید جون بکنیم تا بزرگ بشن 

ان شالله برات هرچی خیره اتفاق بیفته

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

من ۳۷ زابمان کردم و بچم سالمه سالمه...اینا حرفه بالای ۳۵ سال خطرناکه..حتی رفلاکس خفیف هم نداره...ولی در کل هز بچه دار سدنم پشیمونم ...هیچ وقت به خاطر حرف دیگران بچه نیارید من این اشتباهو کردم...خیلی استرسی هستم ولی با پسرم که الان بکسالشه آرومو صبورم خیلی هم دوسش دارم...ولی جلوی کارمو پیشرفتمو فعلا گرفته امیدوارم یال بعدی بتونم برگردم سرکارم...

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
من ۳۷ زابمان کردم و بچم سالمه سالمه...اینا حرفه بالای ۳۵ سال خطرناکه..حتی رفلاکس خفیف هم نداره...ولی ...

سال بعدی..یکم تایپم غلط غلوط شد😄😄

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏