2777
2789
عنوان

کسی رو سراغ دارین که قصد داشته بچه دار نشه و پشیمون شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من دو ساله ازدواج کردم انقد اطرافیان میپرسن بچه چی شد  اصلا بچه دوس ندارم نه خودم نه شوهرم ...

وای منم دقیقا مثل شمام..تازه ۲۶سالمه و مادرشوهرمم بهم میگه ناباروری..واقعا از دستشون حرص میخورم

ما یه فامیل داشتیم خیلی پولدار بودن همش انگلیسو اینورو اونور بودن خانومه ۸۵سالش بود آقاهه۹۵ازشون پرسیدم چرا بچه دار نشپید گفتن ما کلن بچه دوسنداشتیم گفتم پشیمون نیستید خیلی محکم هردوتاشون گفتن اصلن و ابدا پشیمون نیستیم هرکسی به اندازه ذهنیت خودش بچه دوسداره یکیم واقعن دوس نداره و براش مهم نیست من الان که دارم کارای آی وی افمو میکنم همش دودلم میگم نکنه نتونم از پسش بربیام چون منم واقعن دوس نداشتم مامانم اونقدر گفت تا رفتم برای درمان

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

ما یه فامیل داشتیم خیلی پولدار بودن همش انگلیسو اینورو اونور بودن خانومه ۸۵سالش بود آقاهه۹۵ازشون پرس ...

منم بعد چند بار ای وی اف کلا پشیمون شده بودم مامانم اصرارکرد و بدبختم کرد

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
من کلا نمیخواستم باردار بشم . اصلا دلم بچه نمیخواست . اینقدر گفتن همه که بعدنا پشیمون میشی . باردا ...

منم سی سالمه

امشب بی بی چکم هاله داشت.. تو شوکم

بچه نمیخواستم الان، ولی از بالا رفتن سنم میترسیدم

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

منو همسرم هم ۱۱ ساله ازدواج کردیم و هیچ علاقه ای به بچه نداشتیم و نداریم و همچنان مصمم هستیم در عوض به بچه های بی سرپرست کمک میکنیم که خیلی حس قشنگیه کلا تصمیم گرفتیم بجای اینکه ی بچه بیاریم تو این دنیای مسخره به بچه هایی که الان تو این دنیا نفس میکشن کمک کنیم 

زندگی زیباست ...
وای من دو ساله ازدواج کردم انقد اطرافیان میپرسن بچه چی شد  اصلا بچه دوس ندارم نه خودم نه شوهرم ...

من شوهرم دوست داره

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids