2777
2789

سلام دوستای گلم

من دو هفته پیش جنین 19 هفته رو سقط کردم.توی سونوی انومالی و اکوی قلب جنین مشکل قلبی تترالوژی فالوت نشون داد و مجوز سقط قانونی دادن. 

خیلی خیلی نگرانم برای بارداری بعدی 

کلی سختی کشیدم زایمان طبیعی کردم و بچه رو سقط کردم فقط به امید اینکه زودتر بتونم دوباره باردار شم.

ولی الان همش ترس دارم نکنه بعدی هم دوباره مشکل دار باشه. من یه بچه 10 ساله سالم دارم. 

ولی الان 37 سالمه و خیلی نگرانم. 

کسی اطلاع داره احتمال بروز مجدد این مشکل در بارداری های بعدی چقدره؟ 

کسی بچش رو بخاطر ناهنجاری سقط کرده؟ 

بعدش بچه سالم باردار شدید؟ 

خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید بنویسید برام. خیلی نگرانم 

روحی و جسمی داغون شدم 😭😭😭😭

من کسیو میشناسم ک بهش گفتن بچه ناهنجاری شدید داره و جون مادرم در خطره و فورا باید سقط بشه اما عجله نکرد چندتا دکتر عوض کرد تا یه دکتر گفت سقط نکن الان بچه ۲سالشه و کاملا سالمه

حالا هم خیالت راحت دوباره میتونی باردار بشی و انشالله سالم و سلامت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زنداییم اینجوری بود تو ۳۵ سالگی باردار شده بود 

سقط که شد ناامید نشد و دوباره باردار شد بچه بعدیش هم سقط شد بعد متوجه شد غلظت خون داره و باید تو بارداری آمپول استفاده کنه دوباره باردار شد و هیچ مشکلی نداشتن

الان که ۴۵ سالشه دو تا پسر داره یکی سه ساله یکی ۵ ساله

سقط سخت بود؟؟؟؟

19 هفته دیگه یه جورایی زایمان بود عزیزم. 30 ساعت طول کشید تا سقط بشه با قرص زیرزبونی و آمپول فشار. 

کلا دو شب و سه روز بیمارستان بودم. ولی همزمان با من یه خانوم دیگه راحت سقط کرد و فرداشم مرخص شد. بستگی به شرایط بدنی هر کسی داره برای من خیلی خیلی سخت بود بدترین تجربه زندگیم بود

من کسیو میشناسم ک بهش گفتن بچه ناهنجاری شدید داره و جون مادرم در خطره و فورا باید سقط بشه اما عجله ن ...

مشکل بچه منم سه تا دکتر تایید کردن وگرنه که دلم نمیومد به این راحتی از دستش بدم 😭😭😭😭دکتر گفت باید بدر بدو تولد عمل باز قلب بشه بازم احتمال زنده موندش 20 درصده. 😢😢

دیگه وقتی خدا نخواد نمیشه. آن شاالله که خدا برای همه مون خوب بخواد🙏🙏🙏 

بله زنداییم اینجوری بود تو ۳۵ سالگی باردار شده بود  سقط که شد ناامید نشد و دوباره باردار شد بچ ...

خدا را شکر خدا حفظشون کنه براش. برای من روال طبیعی بارداری طی میشد. بچه مشکل داشت و مجبور به سقطش شدم 😢😢😢

مشکل بچه منم سه تا دکتر تایید کردن وگرنه که دلم نمیومد به این راحتی از دستش بدم 😭😭😭😭دکتر گفت بای ...

ببینید با حرف دیگران خودتونو اذیت نکنید مردم ک دلسوزتر از مادر نیستن قطعا من ک این دردو کشیدم میفهممتون منم هزارجا رفتم تردیدی در مشکل قلبی بچه من و شما نبوده اونا که مثال نیزنن مشکلات قلبی نبوده مشکلات دیگه بوده که احتمالیه ولی مال من و شما مشکل قلبی بود ک توی اکوکاردیوگرافی قلب صدرصد مشخص میشه و احتمالی نیست

من الان توی ایتا یه گروه زدم به اسم ناهنجاری های قلبی جنین گفتم اونجا دور هم جمع بشیم ببینیم چه کارا ...

البته فکر نمی‌کنم کار خاصی بشه انجام داد. اتفاقی و تصادفی یا ژنتیکی این مشکل پیش میاد