2777
2789
بیرون کرده شکایت کردم اما شاهد ندارم بعدش پیام داده بود با فحش وتوهین که بیا خونه

عدم تمکین همیشه ب نفع شوهرا چون قاضی راضی ب طلاق نیستن .منم خواهر شوهرام بیرونم کردن شاهد هم همسایه ها هستن ولی نمیان شهادت بدن رای دادگاه اومده ک بابد برگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدم تمکین همیشه ب نفع شوهرا چون قاضی راضی ب طلاق نیستن .منم خواهر شوهرام بیرونم کردن شاهد هم همسایه ...

منم احتمال زیاد محکوم به تمکین بشم ولی هنوز رای صادرنشده ولی من برنمیگردم

عدم تمکین همیشه ب نفع شوهرا چون قاضی راضی ب طلاق نیستن .منم خواهر شوهرام بیرونم کردن شاهد هم همسایه ...

شوهرت کی واسه تمکین شکایت کرده مال من بیشتر از 4ماهه اما رای صادر نشده

شوهرت کی واسه تمکین شکایت کرده مال من بیشتر از 4ماهه اما رای صادر نشده

منم چهار ماه ولی وقتی اجاره نامه اورد منم گفتم حاضرم برگردم ولی دو دل هستم .ولی ب احتمال زیاد برگردم حس میکنم میدون خیلی زود خالی کردم برا خانوادش باید برا زندگیم بجنگم اما اینبار با سیاست

برنگردی نفقه بهت تعلق نمیگیره و شوهرت میتونه ازدواج مدد کنه ولی مهریه ات سر جاش .اموالشو توقیف نکردی ...

هیچی نداره اونجامنو تهدید کرد ازدواج میکنم توهم تااخر عمرت اینجوری می مونی

اون دیگه منو نمیخاد. اصلا نمیخام دیگه تحقیر بشم. هر کاری میخاد میکنه همش میگه به تو ربطی نداره. دو س ...

آخی عزیزم میفهممت من۱۴/۱۵سال تحمل کردم دیگه نمیکشم.... مثلا فردا تولدمه😕

آخی عزیزم میفهممت من۱۴/۱۵سال تحمل کردم دیگه نمیکشم.... مثلا فردا تولدمه😕

ای جانم تولدت مبارک. منم تولدم تنها بودم حتی تبریک نگفت. منم دیگه بریدم. همه میگن طلاق سخته اره خیلی سخته ولی سخت تر از اون اینه که یه نفر تحملت کنه. نه محبتی نه مهری خب چه کاریه

ای جانم تولدت مبارک. منم تولدم تنها بودم حتی تبریک نگفت. منم دیگه بریدم. همه میگن طلاق سخته اره خیلی ...

ممنون عزیزم آره سخته ولی این زندگی خیلی سختتره.. من خیلی تنهایی وبی مهری کشیدم.. الان افتاده به تلاش، نظرم عوض شه ولی ازچشمم افتاده و هیچ حسی ندارم بهش... بیشتر خودمو عذاب ندم.. ایشالله خیر باشه برای شماهم... 

ممنون عزیزم آره سخته ولی این زندگی خیلی سختتره.. من خیلی تنهایی وبی مهری کشیدم.. الان افتاده به تلاش ...

میدونم از چشمت افتاده ولی همین که تلاش میکنه باز یعنی پشیوونه. شوهر من جوری خوشحاله من میخام برم اصلا براش مهم نیست‌. یه موقع میگم چقدر من بی ارزشم براش. یعنی این همه سال اصلا براش مهم نیست؟

میدونم از چشمت افتاده ولی همین که تلاش میکنه باز یعنی پشیوونه. شوهر من جوری خوشحاله من میخام برم اصل ...

پشیمونیش زودگذره بازم مث قبل میشه فقط عمر هدر دادن منه وتمام.. شوهرشما احیانا جایی سرش گرم نیست؟ آخه چطور خوشحاله