2777
2789
عنوان

ی خانوم ب داییم پیام داده که

326 بازدید | 32 پست

داییم متأهله و بچه هم داره ی خانوم از فامیل همسرش ک کم سنه ۲۲سالشه و متاهلم هست دیشب راجب ی کاری ک داییم براش انجام بده بهم پیام میدادن و داییم خیلی مودبانه براش پیام میداد امروز برای داییم پیام داده (سلام مازراتی صبح بخیر چیکار کردی؟؟؟)

زنداییم پیام دیده و ناراحت شده 

بنظرتون وقتی ی خانوم متاهل کم سن ب ی مرد چهل ساله میگه مازراتی یعنی چه؟؟؟

یعنی هول

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی راهنماییم کنه چطور تا پیک بزنم

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
یکی راهنماییم کنه چطور تا پیک بزنم

بالای صفحه + تاپیک هست

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
بالای صفحه + تاپیک هست

بلد بودم ها کلا از یادم رفته بود

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

دلیلی نداره پیام بده اون دختره‌‌‌...دلیلی هم نداره داییت جواب بده...زنداییت این وسط باید برخورد شدیدی بکنه با هر دو طرف....و خود داییت هم باید دختره رو بشوره و بعدشم بلاکش کنه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
دلیلی نداره پیام بده اون دختره‌‌‌...دلیلی هم نداره داییت جواب بده...زنداییت این وسط باید برخورد شدید ...

حق بنواز

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره