2777
2789
عنوان

ی خانوم ب داییم پیام داده که

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست
یعنی هنوز بزرگ نشده . یعنی احترام گذاشتن رو بهش یاد ندادن یعنی فرق کوچیک و بزرگ رو بلد نیست 

داییم دیشب خیلی سنگین بهش پیام داده.برام عجیبه چرا امروز یهویی نوشته مازراتی 

زنداییم هم الان عصبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم دیشب خیلی سنگین بهش پیام داده.برام عجیبه چرا امروز یهویی نوشته مازراتی  زنداییم هم الان ...

کاش اینجوری قضاوت نکنید گوشی های اندروید تا تایپ پیش فرض نبندی همش ی حرف ک میزنی چیز دیگه تایپ میشه 

من گوشی بابامو نگاه میکنم به بقیه پیام دادنی چون حواسش به پیش فرض نبوده همینجوری کلمه نا مربوط به موضوع تایپ شده

احتمال داره  ولی خب خانومه خیلی شیطونه

خب دیگه پس خوب میشناسینش...تا دیر نشده زنداییت باید یه حال اساسی از جفتشون و داییت هم دوباره یه حال اساسی از دختره بگیره جلوی زنداییت و بعد بلاکش کنه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
خب دیگه پس خوب میشناسینش...تا دیر نشده زنداییت باید یه حال اساسی از جفتشون و داییت هم دوباره یه حال ...

منظورم از شیطون اینه ک سر ب سر بقیه میزاره اذیت می‌کنه ن اینکه کار بدی کرده باشه

اره خب دیگه بخاطر همین توکیو ما کلی شک کردیم

عاقلانه اش اینه زنداییت زنگ بزنه خیلی اروم دلیل این کلمه ارو بپرسه 

اگر تعجب کنه بگه اشتباه شده پس راست میگه 

اگر نه بگه واسه یکی دیگه میخواستم بفرستم یا منظورم فلان بود اونوقت بفهمین کرم داره

عاقلانه اش اینه زنداییت زنگ بزنه خیلی اروم دلیل این کلمه ارو بپرسه  اگر تعجب کنه بگه اشتباه شد ...

نمیدونیم چیکار کنیم زنداییم سن و سالش از این خانوم خیلی زیادتره.داییم ۴۰ سالشه شایدم بیشتر ۴۱ یا ۴۲ زنداییم ۳۶