2777
2789
عنوان

با بهترین دوستم یک ماه قهرم

65 بازدید | 3 پست

بچه ها دوستم کم کم عوض شده بود ، سرد برخورد میکرد ، آخرین بارم بهش گفتم حالم بده بعد ی روز جواب داد

منم گفتم ت چ دوستی هستی ،

من هنیشه ت ناراحتیت بودم

و دیگ اونم گفت من حوصله‌ ندارم برای ت توضیح بدم

توام خبری از من نگرفتی 

منم گفتم خوب وقتی پیام میدم زنگ میزنم بی محلی میکنی چراا زنگ بزنم

الان میگم شاید نباید بزرگش میکردیم 

از سمتی میگم حقش بود ،

ی بار وقتی ازش ناراحت شدم ک از صبحش میگفتم بیا بریم  بیرون وسایل کارمو بخریم ،

گفت ن و پول ندارم و دبگ جواب نداد

رفتم دیدم با دوسش بیرون 

گفت من ک پول ندارم بخاطر ت اسنپ بگیرم بیام😐

منم خوب برای دیدنش اسنپ میگیرم

به نظرتون من پیام بدم بش؟ دیدم پروفایل گذاشته حلقه دستش

بار قبل ک دعوا شد اون پیام داد آشتی کرد

پیام ندیا به درک🤌🏻،منم دوست صمیمیم خونشو ساخت بخدا فقط ۱ تومن دادم شیرینی رفتم خونش واسه پسرش کلی خوراکی و اسباب بازی گرفتم خودش اصرار می‌کرد بیا شب حتما تا آخر شب بمون باورت میشه پذیراییش از عصر تا آخر شب یه لیوان شربت بود و یه قلیون چاق کرد!!!اونم میدونست من اصلا اهل قلیون نیستم 

بعد انقدر راجب تولد پسرش گفت که تو رو خدا از همین الان بگو میای و اینا از استوری بقیه دوستاش ک اصلا در حد من صمیمی نیست متوجه شدم تولد پسرش بوده خودش استوری گذاشت منم نوشتم تولدش مبارک عزیزم به شوخی هم گفتم ولی نامردیا،یهو نوشت وااای به جان خودم یادم نبود منم گفتم آره بابا میدونم با استیکر خنده و دیگه پیاماشو سین نزدم،معلوم نیست با خودشون چند چندن

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام ندیا به درک🤌🏻،منم دوست صمیمیم خونشو ساخت بخدا فقط ۱ تومن دادم شیرینی رفتم خونش واسه پسرش کلی ...

منم  رفتم خونشون شیرنی بردم 

چند ۲.۳ بار رفتم خونشون ب اسرار خودش ناهار 

اونم دویار اومد تازه هر وقتی بیرون بودیم تهش رسوندیم خونشون