الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
بنظر من زن اگه کارم میکنه نباید تمام وقت و با اضافه کاری باشه ک فرسوده شه ب خونه زندگیشم نتونه برسه
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
ما ۳ تا خواهریم هر ۳ معلم ولی واقعا فرسوده شدیم قدرمونم ندونستن همبیرون کار کردیم هم خونه.زنداداشم خانه دار یکیش انقد کیف میکنه هروقت بخواد میخوابه هر وقت بخواد بیدار میشه برادرمم راضیه چون بچه هاش اذیت نمیشن هروقت برن خونه غذای گرم هست....