2777
2789
عنوان

زن خانه دار.خیلی بده کار نداشته باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 41 پست

ببین بستگی به خودت و روحیاتت داره من کارمندم با اینکه هم خونه داری میکنم هم کار بیرون به کارم علاقه دارم واقعا روزهای تعطیل افسرده میشم

ولی در کل تایم کاری و اینکه شغل چی باشه واسه خانوم مهمه که زود تحلیل نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه به خود شخص و دیدی که به زندگی داره و بعد به موقعیت زندگیش بستگی داره  من خودم به شخ ...

ببین من با خونه داری مشکل ندارم اصلا،ولی اینکه اطرافیان بهم میگن دستت تو جیبت نیست و این حرفا منو بفکر میبره،ولی چون شوهرم بابت پول حمایتم میکنه شاید بابت همین دلم نمیخواد برم سرکار

منم معلمی دوست دارم ولی احساس میکنم بعد یه مدت خسته شم

وحشتناک اذیته مرخصی هم‌نمیدن به معلم حقوق هم که نگم برات... بچه ها اذیت جیکنن سربه هوان درس نمیخونن خانواده و مدیر از چشم‌تو‌میبینن

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟
جدی؟؟میخواستم برا استخدامی آموزش پرورش بخونم ترسیدم😁

گلوم درد میکنه بس گفتم ساکت باشین گوش بدین الان ۱۲.۳۰ باید برم از الان داغونم 😒😒 هیچی هم نباید بشون بگی ها فوری به مادر میگن مادر هم بجای اینکه بیاد با خودت بحرفه به مدیر میگه حالا بیا جمع کن.ولی مدرسه دخترانه باز بهتره تو پسرانه که داغون.

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟

به نظر من شاغل بودن برای زن خیلی مهم خودم هم  نمیتونم تو خونه بشینم اصلا مثلا ساعت های بیکاریم دانشگاه میرم و باشگاه و کلاس های دیگه  هر کسی یه نظری داره 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ببین من با خونه داری مشکل ندارم اصلا،ولی اینکه اطرافیان بهم میگن دستت تو جیبت نیست و این حرفا منو بف ...

بیخیال حرف اطرافیان 

شما سرکار هم بری،مطمعن باش یه چیز دیگه میگن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟