2777
2789

بچه ها از خواب پریدم خواب میدیدم پا شدم یهو دیدم نفسم نمیاد🥲

هی آب دهنمو قورت دادم نفس عمیق کشیدم زنده شدم😭

عادیه این؟

خدایا شکرت🤲🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما صبح ایست قلبی کرد تو خواب

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫  ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)

موقع خواب روح از جسم جدا میشه میره گردش وقتی یهو بیدار میشی حالا از ترس یا هرچی روح یهو برمیکزذه تو جسم برا همین احساس نفس تنگی تپش شدید قلب و حتی بدن درد همراه 

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏
از دیروز هی داره چشمم میخوره به کامنتای ناراحتی سه سریا تو تاپیک قبلم اصلا احساس کردم خدا زد پس کله ...

پاشو دست و صورتت را بشور و یکم دم پنجره نفس بکش 

از این فکرهای منفی هم بیا بیرون 

مرسی عزیزم چشم🧡🙏🏼

هميشه اينو يادت باشه كه اصلا مرگى وجود نداره و همش توهم ذهنى ماست..زمان مرگ،آگاهى ما تغيير ميكنه و روح به ابعاد بالاترى صعود ميكنه..در واقع هيچ كس متوجه مرگ خودش نميشه🥰ايشالا هميشه سلامت و شاد باشى🌹❤️‍🔥

خدايا سلامتى و عشق و شادمانى را به سرزمينم بازگردان..آمين🤲🕯🌱💞