2777
2789

همش دخترش دخترش 

قشنگ ترین دختر دنیا خواهر شوهر منه بچها

و بگو دخترم

چرا عروستو تو چشم پسرت خراب میکنی از قیافه هیکل همچی خلاصهه منو برا شوهرم تخریب کرده

همیشه حرص میخورم و ناراحتم

بگو دخترم زیبا ترین

چرا منو مقایسه میکنی و تخریب میکنی

هرچند دخترش واقعا مالی نیست

ولی از دست مادر شوهرم عصبانیممم

و مدام گریه میکنم😔

وقتی از دخترش تعریف میکنه تو هم وایسا عمدا از اون دختر تعریف کردن خیلی زیاد تعریف کردن تا ارضا شه خفه شه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره ای خیلی لاغر بودم قیافم بدبود بعد خواهرشوهرام پر بودن و خوشگل انقد دخترانش رو میکوبید تو سرم بعد چندسال اونا لاغر شدن انقد از قیافه افتادن من چاقتر شدم خیلی قیافم تغییر کرد فامیلاشون میگفتن تو توی این خونواده تکی از خوشگلی دیگه دهنش بسته شده الان 

وای خیلی رو مخه من همش گریه میکنم

اونم همینو دیده ک این رفتارها را میکنه قوی باش و تو هم تعریف کن بعد ببینه دیگه ب هم نمیریزی دیگه ادامه نمیده

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

اون سادس نییت مامانشو نمیفهمه

مردا برای زناشون ساده نیستن اونوقت به مادراشون میرسن ساده میشن و نمیخوان چیزی بفهمن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡